Zadovoljna.si
Film Duh

Novice

Se spomnite legendarnega in kultnega filma?

U.S.
02. 01. 2014 15.42
4

Oboževalci so se novice, ki je prišla iz studiev Paramount, neznansko razveselili. Akiva Goldsman in Jeff Pinkner sta pristala na to, da bosta za kultni film Duh, v katerem sta naravnost blestela zdaj že pokojni igralec Patrick Swayze in Demi Moore, napisala scenarij, po katerem bodo posneli televizijsko nadaljevanko.

Film Duh - 2
Film Duh - 2FOTO: Profimedia
Sprva je bila ideja precej 'nora'. Kako bi lahko nekaj tako uspešnega, kot je bil film Duh, prenesli še na male ekrane, so se spraševali oboževalci legendarnega filma Duh, v katerem so spremljali neverjetno ljubezensko zgodbo, ki se je odvijala med zdaj že pokojnim igralcem Swayzejem in Moorovo. "Bolj ko smo o ideji razmišljali na glas, bolj smo si bili enotni, da nam lahko z izvrstno ekipo uspe," pa so vse pomisleke zavrnili pri Paramoutnu, kjer si že manejo roke, saj so prepričani, da bo serija doživela neverjeten uspeh. Oboževalci so se novice, da bomo v prihodnje lahko spremljali zgodbo tudi iz domačih naslonjačev nadvse razveselili.

Film Duh - 3
Film Duh - 3 FOTO: Profimedia

Film je večen!

Čeprav je od prvega predvajanja filma minilo že več kot dvajset let, ljudje širom po svetu še vedno, ne glede na to, kolikokrat so si v preteklosti že ogledali film, težko zadržujejo solze in čustva, ko na ekranu znova zagledajo ganljivo ljubezensko zgodbo, ki se odvija med Demi Moore in duhom Patricka Swayzea, ki je tudi po svoji smrti prisoten na zemlji preko sorodne duše Whoopi Goldberg.

Film, ki je bil nagrajen z dvema oskarjema, se je zagotovo že vpisal v zgodovino, komu pa bo pripadla ta čas, da bo omenjene glavne vloge odigral v seriji, pa še ni znano.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375