Zadovoljna.si
MADONNA

Novice

Se zvezdnica sramuje svojega obraza?

Z.S.
12. 10. 2011 12.03
1

53-letna Madonna je bila pred kratkim opažena v New Yorku, ko se je v družbi svojih otrok in varnostnikov odpravljala proti domu. Zvezdnica, ki pritegne pozornost fotografov, kjer koli se pojavi, tokrat ni bila pretirano razpoložena za poziranje. Svoj obraz je namreč zavila v šal, do avtomobila pa so jo tako vodili varnostniki, ki so stalno odganjali vsiljive fotografe. Madonnina nenavadna gesta je tako sprožila mnogo ugibanj, saj bi vsakdo rad izvedel, kaj se dogaja s pevkinim obrazom.

MADONNA
MADONNA FOTO: Reuters
Kaj se dogaja z njenim obrazom?

Nekateri tuji mediji tako že namigujejo, da naj bi bil pevkin odziv jasen znak, da s svojim videzom ni pretirano zadovoljna oziroma da si je "mama pop glasbe" omislila nekaj lepotnih popravkov, ki jih ne želi deliti z javnostjo. Primerjajo jo s preminulim Michaelom Jacksonom, spet drugi pa menijo, da gre zgolj za običajen odziv, ki nastane, ko se slavne ženske začnejo spopadati z neustavljivim staranjem. Njen predstavnik za stike z javnostjo neljubega dogodka za zdaj še ni komentiral, jasno pa je, da pevka nad gručo fotografov, ki so jo zasledovali, ni bila navdušena.

Obsedena s svojim videzom

Madonnina obsedenost z videzom je pred kratkim povzročila tudi spor z njeno osebno trenerko Tracy Anderson, ki je dala odpoved in vse sočne podrobnosti razkrila enemu izmed ameriških magazinov. Madonna naj bi jo klicala tudi sredi noči in jo žalila ter se pritoževala, da telovadba ne učinkuje. S podobnimi problemi se je srečeval tudi njen nekdanji mož Guy Ritchie, obsedenost z mladostnim videzom pa naj bi bila tudi razlog več, zakaj je njuna ljubezen utonila v pozabo. Zvezdnica naj bi tako vsak večer legla v posteljo v plastični pižami, ki preprečuje, da bi se njena 600 evrov draga tubica kreme, ki jo nanese na svoje telo po tuširanju, razgubila med rjuhami. Veliko denarja odšteje tudi za nego svojih zgubanih, žilastih in močno natreniranih rok. Te naj bi jo stale okroglih štiri tisoč evrov na leto, saj jih utrjuje z injekcijami, preden pa se odpravi na zrak, svoje telo zaščiti s kremo za sončenje, za katero odšteje 20 tisoč evrov letno. Ob poplavi dragocenih lepotnih preparatov zato ne bi bilo prav nič nenavadnega, če bi se Madonna odločila še za nekaj popravkov pri lepotnem kirurgu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493