Zadovoljna.si
Pevka se je za dva meseca zaprla v samostan.

Novice

Seka Aleksić se v samostanu pripravlja na umetno oploditev

Z.M.
12. 09. 2011 16.30
7

Srbska pevka Seka Aleksić, ki se že nekaj časa trudi, da bi zanosila, a žal neuspešno, se je odločila, da bo, preden se pusti umetno oploditi, dva meseca živela v samostanu Kuveždin, ki stoji na Fruški gori.

Par je za otroka pripravljen narediti vse.
Par je za otroka pripravljen narediti vse.FOTO:
Pevka se je za dva meseca zaprla v samostan.
Pevka se je za dva meseca zaprla v samostan. FOTO: Facebook

Seka Aleksić in njen mož Veljko Piljikić se že nekaj časa trudita spočeti otroka, in ker jima nikakor ne uspe, sta pomislila tudi na umetno oploditev. Zvezdnica se je odločila, da želi pred tem temeljito očistiti svoje telo in dušo, zato je spakirala kovčke in se z moževim privoljenjem za dva meseca preselila v samostan.

Tam bo odmaknjena od preostalega sveta in se bo lahko posvetila samo sebi, molitvi in postu, pišejo v srbski reviji Alo!.

Na voljo so ji pogovori z duhovnikom

Pevki bo ves čas za pogovore na voljo tudi duhovnik, ki naj bi ji pomagal razumeti, zakaj ji bog še ni naklonil otroka oziroma zakaj ji je enega vzel. Seka je namreč konec prejšnjega leta zanosila, a je zaradi zunajmaternične nosečnosti otroka izgubila.

Po tem se je spopadala s hudo depresijo, Veljko pa ji je želel pomagati s potovanji po Avstriji, Afriki in Egiptu, a nič ni uspelo potolažiti užaloščene pevke. Zakonca sta se zato odločila, da bosta najprej poskusila še z umetno oploditvijo, če ne bo uspešna, pa razmišljata tudi o posvojitvi.

Če umetna oploditev ne bo uspela, razmišljata o posvojitvi.
Če umetna oploditev ne bo uspela, razmišljata o posvojitvi.FOTO:

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493