Zadovoljna.si
Modna revija - 6

Novice

Seksala sta na kanti za smeti v najbolj prometni ulici

Z.B.
18. 08. 2011 19.12
8

Igralka Angela Griffin je za britanske medije spregovorila o nerodnih trenutkih, ki jih je doživela med snemanjem scen seksa na prostem za televizijsko serijo Mount Pleasant. Da je bila situacija še bolj nerodna, je vroč prizor morala odigrati na kanti za smeti. Med snemanjem se je zbralo okrog 30 ljudi, ki so z zanimanjem spremljali nerodno sceno.

Modna revija - 6
Modna revija - 6FOTO: www.repubblica.it

Britanska televizijska igralka in voditeljica Angela Griffin je priznala, da je bilo snemanje nekaterih scen za televizijsko nadaljevanko Mount Pleasant precej naporno. Scenarij je predvideval tudi scene seksa, od katerih so nekatere morali posneti na prostem. Da je bilo vse skupaj za igralca še bolj zapleteno, je prizor potekal na kanti za smeti. Angela v seriji igra mlado poslovno žensko Shelley, ki se s soprogom Gregom, igra ga Adrian Bower, v zakonu trudi prebuditi strast, ki je ugasnila. "Ura je bila že 11 zvečer, sceno seksa pa smo snemali v dokaj poseljeni ulici v Manchestru, v kateri je veliko bifejev in restavracij. V hipu nas je obkrožilo okrog 30 ljudi, ki so pozorno spremljali dogajanje. Po prvem poskusu sva z Adrianom dobila glasen aplavz," je povedala igralka, ki je bila med snemanjem vroče scene oblečena le v seksi perilo. "Moj lik, Shelley, je zelo seksapilna ženska. Vedno ima na sebi erotično perilo in visoke pete. Čim oblečem seksi spodnje perilo, se takoj prelevim vanjo. Ves čas snemanja sem oblečena v tako perilo, tudi kadar ga ne pokažem. Ko ženske oblečemo seksi perilo, imamo drugačen odnos do vsega," je še povedala Angela.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493