Zadovoljna.si
Kate Middleton

Novice

Sestri Middleton razglasili za lepotni ikoni 2011

Ni.J.
29. 12. 2011 14.00
1

V Veliki Britaniji sestri Middleton veljata za najbolj občudovani. V čemer koli se pojavita v javnosti, ženske enake artikle v trgovinah pograbijo v pičlih nekaj urah, zaradi njiju so se večkrat tudi že sesule strani spletnih trgovin. Zdaj so ju razglasili še za lepotni ikoni leta 2011.

Kate Middleton je pristala prav na vrhu lestvice 20 največjih modnih ikon leta 2011, medtem ko je njena sestra Pippa na lestvici zasedla 2. mesto. 29-letni vojvodinji Cambriški in njenemu slogu oblačenja modni navdušenci in navdušenke vztrajno sledijo predvsem od poroke s princem Williamom, za zdaj pa je na prav vseh dogodkih, na katerih se je pojavila, prijetno presenetila in ni bila deležna nobenih večjih negativnih kritik. Medtem ko je Kate očarala s svojim ženstvenim in elegantnim slogom oblačenja, je anketirane prepričala tudi s svojim preprostim make up-om, s temno poudarjenimi očmi in nežno obarvanimi ustnicami, ki mu je zvesta že od nekdaj, poleg tega pa se liči sama. Pippa pa je na drugem mestu pristala predvsem zaradi svoje preprostosti, lepe polti, ličilom pa se bolj ali manj izogiba. Zaslovela je predvsem po tem, ko jo je javnost na poroki videla oblečeno v elegantno obleko oblikovalke Sarah Burton. Na tretjem mestu je pristala lanskoletna zmagovalka Cheryl Cole, ki ima še vedno veliko oboževalk, čeprav se zadnje čase, odkar ne sodeluje več v ameriški različici X Factorja, ne izpostavlja več toliko soju žarometov, kot se je včasih.

Lestvico so sestavili na podlagi rezultatov ankete, v kateri je sodelovalo nekaj več kot 3.000 žensk. Sara Wolverson, ki je sodelovala pri analizi rezultatov anket, je povedala: "Zanimivo je, da so med prvimi petimi lepoticami na lestvici kar štiri temnolaske. Svetlolaske se očitno veliko zabavajo, rjavolaske pa se ljudem očitno zdijo lepše." Rjavolasi trojici na lestvici sledi Rihanna s svojim eksotičnim videzom. Čeprav so na lestvici večinoma naravne lepotice, je med njimi tudi "plastična" Amy Child s povečanim oprsjem, lasnimi podaljški, umetnim tenom in umetnimi nohti. Na lestvici je samo ena ženska s kratkimi lasmi, igralka Emma Watson. Nove na lestvici so Lady Gaga, Katherine Jenkins in Adele, med 20 najboljšimi pa ni več Kylie Minogue, Fearne Cotton, Leone Lewis, Michelle Obama in Gemme Arterton. "Spreminjanje trendov zvezdnic močno vpliva na prodajo," ugotavlja Wolversonova. "Zaradi vojvodinje nam je močno narasla prodaja črtal za oči, zaradi Lady Gaga je narasla prodaja pripomočkov za oblikovanje nohtov in lakov za nohte ter kozmetičnih izdelkov v svetlih barvah, zaradi Rihanne in Cheryl Cole pa smo prodali ogromno rdečkastih odtenkov barv za lase."

20 naj modnih ikon 2011:

1. Kate Middleton
2. Pippa Middleton
3. Cheryl Cole
4. Rihanna
5. Holly Willoughby
6. Tulisa Contostavlos
7. Beyonce
8. Emma Watson
9. Katy Perry
10. Victoria Beckham
11. Kelly Rowland
12. Lady Gaga
13. Amy Childs
14. Katherine Jenkins
15. Nicole Scherzinger
16. Adele
17. Pixie Lott
18. Angelina Jolie
19. Keira Knightley
20. Scarlett Johannson
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493