Zadovoljna.si
Gerard Pique

Novice

Shakirin fant ima rad moške

Z.M.
23. 03. 2011 12.00
1

Shakira je pred kratkim, potem ko so ju fotografi ujeli med poljubljanjem, medijem predstavila svojega novega fanta, španskega nogometaša Gerarda Piqueja. Postavni športnik je ukradel pevkino srce, na plan pa so prišle fotografije, na katerih je jasno razvidno, da fant ni izbirčen in se ne brani tudi moškega objema.

Gerard v tesnem objemu s prijateljem
Gerard v tesnem objemu s prijateljemFOTO: Facebook

Fotografija, na kateri je Gerard tesno objet s svojim prijateljem, je nastala leta 2006, ko je nogometaš še igral za angleški Manchaster United. Moška sta proti objektivu našobila tudi svoje ustnice in sprožila dvome o Gerardovi spolni usmerjenosti. Omenjena fotografija pa ni edina, na kateri je športnik v tesnem kontaktu s pripadnikom istega spola.

Razmerje s Shakiro razblinilo dvome

Lani so ga ujeli z Zlatanom Ibrahimovićem, ko je slednji slonel na avtomobilu, Gerard pa ga je tesno ob njem držal za roke in mu gledal v oči. Večina je bila prepričana, da ima postavni 24-letnik raje moško družbo, nato pa je on vse dvome razblinil s priznanjem, da greje posteljo 34-letne mehiške pevke Shakire.

Nogometaš je razmerje s pevko potrdil z objavo skupinske fotografije na svojem Facebook profilu.
Nogometaš je razmerje s pevko potrdil z objavo skupinske fotografije na svojem Facebook profilu.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493