Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Simona po katastrofi pred kamerami že načrtuje modno kolekcijo!

U.S.
15. 10. 2013 08.41
7

Simona Konye je v zadnji oddaji TOP4 s Tjašo Kokalj brcnila v temo. Tjaša je izbiro njene poslovne obleke povsem skritizirala. Ni ji prizanesla z besedami, jasno pa ji je svoje mnenje pokazala tudi z dejanji, ko je obleko pred njenimi očmi dobesedno razrezala na koščke. Simona pravi, da je bila to dobra šola in da se je v omenjenem šovu veliko naučila, predvsem pa sedaj še bolj odločeno in samozavestno stopa naprej po svoji poti.

Žirijo ste prepričali z najbolj dodelano vizijo in željo o tem, kaj želite v prihodnosti početi. Omenili ste, da bi radi oblikovali svojo modno linijo za močnejše ženske. Nam zaupate kaj več?

Že od samega otroštva sem imela težave z odvečnimi kilogrami. Poskusila sem različne diete, ki mi niso pomagale. V bistvu sem se sprijaznila s tem, ampak sem ves čas vedela, da bo enkrat prišel moj dan. Težko mi je bilo gledati druge punce, ki so imele oblečena lepa oblačila. Vse se je spremenilo za veliko noč, ko sem dobila prve kavbojke. Še danes negujem tisti občutek, tisto veselje in tisti trenutek, ko se je nekaj spremenilo. Komaj sem čakala, da jih oblečem in grem ven!
Po končani osnovni šoli sem se vpisala v srednjo šolo. Vedela, sem, da me pričakuje nekaj novega, mogoče nekaj težkega. In tako je tudi bilo. Spadam v skupino obilnejših žensk. Zaradi tega sem imela kup težav tako v osnovni kot v srednji šoli. A verjela sem vase in vedela sem, da bo vse v dobro. Ko so me bolj spoznali, so dojeli, da ta Simona ni tako slaba (smeh). Sem samozavestna in zgovorna. Če mi kaj leži na srcu, to povem, ampak vedno vem, kje je meja. Spoštujmo sebe in uživajmo lepe trenutke življenja, ki nam je podarjeno. Prav zaradi tega je nastala ideja ustvariti kolekcijo oblačil za ženske močnejše postave. K sodelovanju sem povabila znanega modnega oblikovalca, ki mi pomaga pri realizaciji projekta. Vejamem, da si vse ženske zaslužimo, da bi se počutile lepo, udobno in bi bile ponosne nase. Namen te kolekcije je vsem tem ženskam podariti nekaj lepega, nekaj lepih modnih oblačil. Da bi bile samozavestne in si upale uresničiti svoje cilje. Naj so ponosne nase in naj so to, kar so! Zaenkrat še ne morem razkriti podrobnosti kolekcije, lahko pa povem, da imam ob sebi odlično ekipo, s katero ustvarjam. Veliko dela nas čaka, ampak vem, da bomo na koncu vsi srečni in ponosni na to, kar bomo naredili in z velikim veseljem bomo predstavili kolekcijo vsem močnejšim ženskam v Sloveniji.

Tjaša vam je dala drugo priložnost in vas pred žirijo zagovarjala, nato pa ste jo popolnoma razočarali pri poslovnem oblačenju. Kaj se je dejansko zgodilo?

Najprej se iskreno zahvaljujem Tjaši za pridobljeno drugo priložnost. Pri izzivu sem jo razočarala in seveda tudi sebe. Ko sem zaslišala, kaj bo naša naloga sem se razveselila. Mislila sem, da to znam. In ja, zgodilo se je nasprotno. Ko sem hitela v garderobo, sem razmišljala kaj naj oblečem. Bala sem se, da mi bo zmanjkalo časa. In iz kovčka vzela prvo obleko, ki sem jo našla. Ne bom se zagovarjala, ne na čas ne na druge stvari. Naredila sem napako, priznam. Ko sem stopila pred Tjašo, sem čutila, da je nekaj narobe. Priznati moram, da se nisem dobro počutila v obleki. Nato mi je povedala svoje mnenje. Bilo mi je res neprijetno. V tistem trenutku bi zbežala in se skrila. Ko pa sem se preobleka v blazer in hlače, sem se počutila popolnoma drugače. Zelo mi je žal, da se je to zgodilo, da sem izbrala napačno obleko. Hvala Tjaši za njeno mnenje. Iz tega sem se veliko naučila in sedaj bolj premišljeno kupujem ter kombiniram oblačila. Nauk tega izziva je bil, da moram biti bolj pozorna na to, kaj mi pristaja in kaj ne in ne brezglavo kupovati nekaj, v čemer se ne počutim dobro.

Nato je sledila še frizerska preobrazba, zamenjali so vam tudi očala z dioptrijo. Ste zadovoljni s svojim novim videzom in nastopom v oddaji?

Tega izziva nisem pričakovala. Vedno sem govorila, da si ne bom pobarvala las. In ko sem izvedla, kaj me čaka, sem bila v dvomih. Ali mi bosta barva in frizurca všeč. Ampak hitro sem videla, da z nami delajo profesionalni frizerji in sem bila brez skrbi. Potihem sem čakala na rezultat barve. In kar naenkrat so se vsi zbrali okrog mene… Niti pomislila nisem na tako lepo presenečenje. Že od rojstva nosim očala. Zame so kot modni dodatek. In naenkrat vidim Tjašo, da prihaja z enim gospodom. Pa si mislim, kaj pa bo zdaj? Ko mi ga je predstavila in povedala, da bom dobila tudi nova očala, sem ostala brez besed. Solze so mi privrele na obraz. Bila sem srečna, presenečena, počaščena in v tistem trenutku najbolj vesela punca na celem svetu. S ponosom jih bom nosila!
Če sem zadovoljna z novim videzom pa z nastopom v oddaji? Priznati moram, da sem zase kar 5 zmagovalka v oddaji Top 4 s Tjašo Kokalj. Ko sem se prijavila, sploh nisem pomislila na to, da bom prišla tako daleč. Ko sem dobila vabilo na predizbor, sem mislila, da sanjam. Bila sem presnečena, počaščena in zelo vesela. Komaj sem čakala, da pridem, stopim pred žirijo, predstavim sebe in svoje cilje. Sem zelo pozitivna oseba, borka, ki se nikoli ne preda. Že na predizboru sem spoznala dobre ljudi. Doživela sem veliko lepega in nepozabnega. Ponosna sem bila na sebe, ker sem se upala prijaviti ne glede na druge okoliščine. Prepričana sem bila, da ne bom šla dalje. Ko smo sedeli tam na stadionu, mi je postajalo vedno bolj vroče. Prva vrsta se je poslavila. Nato četrta. Ostale smo še samo druga, tretja in peta vrsta. Napeto. Ko se je tretja vrsta poslovila in sem videla, da nas je ostalo samo še 20, sem se vprašala, kaj je zdaj to? Me smo TOP 20! Šokirana, presenečena in vesela sem ostala brez besed. Vesela sem bila tudi za vse punce, ker smo si res zaslužile uvrstitev v oddajo! Pot domov je bila nora, vesela, razmišljanje, priprava na prvo snemanje. Da sem preko 200 prijavljenih prišla med TOP 20 in pristala v TOP 12 ... to je neverjetno. Spoznala sem super ekipo, žirijo, punce in pridobila ogromno izkušenj. Sedaj je pred vami nova Simona, še bolj samozavestna in ponosna nase. Nimam se česa sramovati, vse kar se je zgodilo, se je. Spremeniti ne morem. Ogromno vsega sem naučila in to bom definitivno izkoristila v nadaljnem življenju. Sem na pravi poti, delam to, kar me veseli, in komaj čakam, da vam lahko pokažem kolekcijo.
Spremljajte TOP 4 s Tjašo Kokalj na Kanalu A vsako nedeljo ob 21:10.

Vse pretekle oddaje pa si lahko pogledate na VOYO!

Ste pričakovali, da se vaša zgodba v oddaji Top 4 s Tjašo Kokalj po izzivu poslovnega oblačenja zaključuje?

Po pravici povedano, že pri prvem izločanju sem bila popolnoma prepričana, da grem domov. Ostalo nas je 9 (moja srečna številka je 9) in ko mi je Tjaša povedala, da grem naprej, sem bila vesela, presenetila me je, hkrati pa sem bila žalostna, za vsa ostala dekleta, ki so izpadla. Vsaka bi si zaslužila nadaljevanje. Pri drugem izločanju sem vedela, da je konec moje zgodbe v oddaji. In tako je bilo tudi prav. Čestitam vsem ostalim puncam, ki so nadaljevale, želim jim vso srečo in veliko poslovnih dosežkov.

Ste s katero izmed tekmovalk spletli prijateljstvo?

S puncami sem se povezala že prvi dan. Ko pa so potekale snemanja, smo se bolj spoznale in izoblikovala so se prijateljstva. Razumela sem se z vsemi puncami, mogoče bi lahko izpostavila Eriko, Sandro, Špelo, Dijano, Mileno ter Nino. Z njimi sem se največ pogovarjala in družila. Menim, da so se med nami razvila prijateljstva in upam, da bomo tudi v prihodnje kaj poklepetale, se srečale in skupaj zažurale. (smeh)

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493