Zadovoljna.si
Kopalke

Novice

Skoraj polovica kupljenih kopalk ostane v omari

Z.S.
05. 04. 2012 15.33
0

Britanska raziskava je pokazala, da kar 45 odstotkov novih kopalk, ki si jih privoščijo Britanke, ostane v omari brez, da bi jih v javnosti nosile vsaj enkrat. Debelost je v zadnjem desetletju presegla vse meje, se strinjajo britanski strokovnjaki za prehrano, ki ugotavljajo, da se vsaj ena od desetih žensk zaradi slabe samopodobe odpove že planiranemu dopustu.

Kopalke
KopalkeFOTO: iStockphoto

Britanke se sramujejo svojega telesa

30 odstotkov žensk naj bi na plaži nosilo majico ali lahko obleko z namenom, da na ta način zakrijejo svoje telo medtem, ko se 12 odstotkov Britank zaradi podobnih težav javni plaži povsem izogne. Nekaj sodelujočih je izvajalcem študije prav tako zaupalo, da se na dopustu poslužuje tudi drugih zvijač, zaradi katerih se jim ni potrebno v javnosti pokazati v kopalkah. Največkrat se namreč izgovorijo na bolečino ali slabo počutje.

Naravno prehransko dopolnilo Be-Light vsebuje izvleček belega fižola.
Naravno prehransko dopolnilo Be-Light vsebuje izvleček belega fižola. FOTO: Arhiv proizvajalca

Za hitro izgubo kilogramov

Slaba samopodoba in neprijeten občutek, ki ga spremljajo zgroženi pogledi na svoje telo pa še zdaleč niso zgolj težava Britancev. Z odvečnimi kilogrami se srečuje vedno več Evropejk, med katerimi nismo nobena izjema niti Slovenke. Aktivnosti in diete tako postanejo del našega vsakdana, kar pa nas ovira pri ostalih dejavnostih, saj nam skrb za vitko telo vzame veliko energije in dobre volje, ki bi jo običajno porabili za prijetnejša opravila. Odvečne kilograme tako lahko izgubimo tudi s pomočjo 100-odstotno naravnega prehranskega dopolnila Be-Light, ki zmanjšuje absorpcijo kalorij iz škrobnatih ogljikovih hidratov, kot so krompir, testenine in kruh ter tako zmanjša vnos kalorij v telo za do kar 66 odstotkov. Gre za klinično dokazano varno in učinkovito prehransko dopolnilo, ki nima stranskih učinkov. Varnost in učinkovitost prehranskega dopolnila Be-Light potrjuje 17 različnih študij, Urad za zdravila in živila v ZDA (FDA) pa je StarchLitu podelil GRAS status – splošno priznan kot varen. Be-Light je v ZDA tudi najbolj prodajan izdelek med prehranskimi dopolnili in po pričevanju In vivo študije, ki jo je opravila kalifornijska Univerza za zdravstvene vede, se tje elesna teža in obseg pasu pri prostovoljcih, ki so poleg velikih količin ogljikovih hidratov zaužili kapsule Be-Light občutno zmanjšala.
 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493