Zadovoljna.si
Catherine Zeta-Jones

Novice

Kdo je skrivnostna dama z navijalkami in 'čikom'

Z.S.
17. 05. 2011 16.54
2

Popolnoma nerazpoznavna in nič kaj zvezdniška, tako bi lahko na hitro označili igralko Catherine Zeto-Jones, ki se je z navijalkami v laseh in cigareto v ustih odpravila na snemanje filma Lay The Favorite. Temnolaso zvezdnico so kljub povsem vsakdanjemu videzu gospodinje paparaci hitro prepoznali in posneli dokaz, da je tudi Catherine povsem običajna ženska.

Življenje žene igralca Michaela Douglasa, ki je pred kratkim razkrila, da boleha za bipolarno motnjo, in je nekaj dni celo preživela v psihiatrični bolnišnici, se znova vrača v ustaljene tirnice. Zvezdnica se že pripravlja na snemanje novega filma Lay The Favorit, v katerem bo zaigrala v vlogi žene Brucea Willisa. Igralska ekipa vključuje še Rebecco Hall, Justina Timberlaka, Vincea Vaughna in Joshua Jacksona, paparaci pa so temnolaso lepotico, ki je prepoznavna predvsem po svojem glamuroznem stilu, ujeli pred prihodom na snemanje. Catherine tokrat ni navdušila s svojim videzom, saj je bila oblečena povsem vsakdanje in zanjo zelo neobičajno. Njene dolge noge so krasile preproste pajkice, glavo pokrivale navijalke, brez skrivanja pa si je lepa temnolaska pred delovnikom prižgala še cigareto.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375