Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Šminka s podpisom Lady Gaga v dobrodelne namene

S.O.
08. 07. 2011 12.01
1

Lady Gaga in podjetje M.A.C Cosmetics sta znova združila moči za znano kampanjo Viva Glam. V sodelovanju s priljubljeno pevko so se priznani vizažisti tokrat odločili za dva izdelka – šminko in glos, ki ju poleg skrbno zasnovane embalaže krasi še podpis danes vodilne pop pevke in umetnice. Dobiček od prodaje bo tudi tokrat namenjen v dobrodelne namene.

Kozmetični izdelki z dobrim namenom

Z linijo Viva Glam, ki jo sestavljajo svetovno prepoznavni zvezdniški obrazi, podjetje M.A.C spodbuja ljudi, naj svoj nakup kozmetičnih izdelkov združijo s koristnim namenom. Ves dobiček od prodaje izdelkov omenjene kolekcije, ki so na voljo v omejenem številu, zato ob koncu akcije namenijo pomoči potrebnim otrokom, ženskam in moškim, ki so zboleli za aidsom.

Preobražena in dobrodelna Gaga

Tokratna izdelka sta na voljo v zgolj enem barvnem tonu. Gre za naravni odtenek, ki pristaja veliki večini žensk in se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji z drugimi barvami šmink. Lady Gaga se je za potrebe promocijskega materiala preobrazila v naravno in brezčasno hollywoodsko lepotico, ki jo je v objektiv ujel priznan fotograf Nick Knight, za njeno stilsko podobo pa je poskrbela Nicola Formichetti.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493