Zadovoljna.si
Sofia Coppola in Thomas Mars sta si večno zvestobo obljubila v Italiji.

Novice

Sofia Coppola se je poročila

STA
29. 08. 2011 11.57
0

Ameriška režiserka Sofia Coppola, hči priznanega režiserja Francisa Forda Coppole, se je v soboto poročila s svojim dolgoletnim spremljevalcem, francoskim pevcem Thomasom Marsom. Poroka, ki se je je udeležilo okoli 80 ljudi, se je odvila na posestvu družine Coppola v Italiji.

Sofia Coppola in Thomas Mars sta si večno zvestobo obljubila v Italiji.
Sofia Coppola in Thomas Mars sta si večno zvestobo obljubila v Italiji.FOTO: Reuters

Sofia Coppola se je poročila s svojim dolgoletnim spremljevalcem, francoskim pevcem Thomasom Marsom. Preproste slovesnosti v starinski hiši, sicer preurejeni v luksuzno domovanje v mestu Bernalda na jugu Italije, se je udeležil tudi režiser Vojne zvezd George Lucas.

Gostom so za večerjo postregli z vrsto lokalnih specialitet, med drugim s sirom, šunko in figami ter z makaroni s paradižnikovo omako in baziliko. Obenem pa so si lahko postregli tudi z ribo, pečeno svinjino, solatami in školjkami, skupaj z domačim vinom z družinske kmetije.

Ded Forda Coppole, ki je letos prejel nagrado oskar za življenjsko delo in je znan predvsem po filmski trilogiji Boter, je domovino zapustil leta 1904 in se preselil v ZDA.

Sofia Coppola se je proslavila predvsem kot režiserka filma Izgubljeno v prevodu, poleg tega pa je skupaj s francoskim oblikovalcem Karlom Lagerfeldom oblikovala svojo linijo oblačil. Njen soprog je član francoske glasbene skupine Pheonix, s Sofio pa imata dve hčerki.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413