Zadovoljna.si
Učiteljica naj bi otroke kaznovala z udarci za vsako malenkost.

Novice

Šokanten posnetek nasilja je pretresel svet

Z.M.
25. 10. 2012 09.56
25

Iz kitajskega mesta Taiyuan prihaja šokantna novica o učiteljici iz male šole, ki je svoje 5-letne učence krotila z nasiljem. Posnetek prikazuje, kako je v le pol ure kar 43-krat udarila učenko! Poglejte video.

Učiteljica naj bi otroke kaznovala z udarci za vsako malenkost.
Učiteljica naj bi otroke kaznovala z udarci za vsako malenkost.FOTO: YouTube
Prizorišče nasilja nad otroki.
Prizorišče nasilja nad otroki. FOTO: YouTube

Kitajsko mesto Taiyuan je zgroženo nad ravnanjem neimenovane učiteljice, ki se je agresivno znašala nad svojimi komaj 5-letnimi učenci v mali šoli. Škandal je prišel na plano, ko se je ena od učenk domov vrnila vsa v modricah ter z rdečimi lisami na obrazu. Njen oče se je besen odpravil v šolo in zahteval posnetke pouka, da bi ugotovil, kaj se je zgodilo njegovi hčerki. Odkritje ga je šokiralo.

Maltretirala je več otrok

Učiteljica je namreč v pičle pol ure kar 43-krat udarila njegovo hčer po obrazu, medtem pa se je fizično znašala še nad tremi drugimi otroki v skupini. Oče zlorabljene deklice je medijem povedal, da se je njegova hči iz šole že večkrat vrnila z modricami, a da je slednje vedno pripisoval nerodnosti pri igri. Po odkritju, da 5-letniki trpijo v družbi nasilne učiteljice, so slednjo seveda odpustili. "Taka oseba nikoli ne bi smela biti učiteljica," je o primeru še povedal jezen oče pretepene 5-letnice.


 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493