Zadovoljna.si
50 Cent

Novice

Možati raper 50 Cent ima raje moške!

Z.M.
15. 09. 2011 13.42
2

Raper 50 Cent, ki ima za sabo kar nekaj propadlih razmerij z lepoticami, naj bi imel, če je verjeti njegovemu prijatelju, glasbeniku The Gamu, raje kot ženske moške! Slednje je omenjeni glasbenik objavil na svojem Twitter profilu, da bi se branil obtožb, da je homofob. Izjava o seksualni usmerjenosti nekdaj izjemno priljubljenega raperja je dvignila veliko prahu, saj se do danes še noben raper ni opredelil kot ljubitelj istega spola.

50 Cent
50 Cent FOTO: Reuters

32-letni raper The Game se je zadnje mesece spopadal z obtožbami, da je homofob, zato mu je prekipelo in je na svojem Twitterju objavil naslednje: "Presenečen sem, če nekdo dandanes ni gej. Frizer mojega dekleta je gej in je kul. 50 Cent je gej in je prav tako kul." Njegova izjava je povzročila veliko hrupa med ljubitelji rapa, ki niso vajeni, da bi njihovi idoli govorili o svoji istospolni usmerjenosti. Ali še huje, da bi o slednjem drugi govorili za njih!

Ne mara tistih, ki se skrivajo

50 Cent še ni komentiral izjave glasbenika, ki je bil nekoč del njegove skupine G-Unit. V določenem obdobju sta bila nerazdružljiva, skupaj sta pripravljala album, se odpravila na turnejo in veljala za prava prijatelja. Nato sta se javno grdo sprla in od takrat njun odnos ni več tako iskren, kot je bil prej. The Game trdi, da nikoli ni imel nič proti homoseksualcem, na živce mu gredo le ljudje, ki skrivajo svojo usmerjenost in se pretvarjajo, da so nekaj, kar niso. Morda se je ravno zato odločil, da izda zaupanje 50 Centa in vsemu svetu razglasi, da ima ta raje moške.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493