Zadovoljna.si
Špela Grošelj - 14

Novice

Špela Grošelj: Mislim, da bi moral te občutke vsak doživeti!

Z.M.
24. 10. 2011 16.30
36

Pevka Špela Grošelj je letos podrla kar nekaj svojih osebnih mejnikov. Do poletja je shujšala za 16 kilogramov, pretekli konec tedna pa je na maratonu prvič v svojem življenju pretekla 21 kilometrov! "To so občutki, ki jih vsak mora enkrat doživeti," je bila nad zadovoljstvom, ki jo je preplavilo ob prihodu v cilj, navdušena zvezdnica.

Špela je 21 kilometrov pretekla v dveh urah in 19 minutah.
Špela je 21 kilometrov pretekla v dveh urah in 19 minutah.FOTO: Facebook
Dokazala je, da zmore!
Dokazala je, da zmore! FOTO: Aljoša Kravanja

"Izjemno zadovoljna sem, da sem pretekla teh 21 kilometrov. Tja nisem šla po rezultat, temveč da sama sebi dokažem, da zmorem odteči tako razdaljo," nam je povedala Špela, ki je navdušena nad tovrstnimi skupinskimi športnimi dogodki. "Zelo mi je všeč, ker zraven doživljaš neke posebne trenutke. Verjetno zato, ker je toliko ljudi, adrenalin naredi svoje, poleg tega smo tokrat na Ljubljanskem maratonu štartali ob enkratni glasbeni spremljavi The Stroj machine. Na takih skupinskih prireditvah ti dela adrenalin, tako da verjetno tečeš bolje, kot če bi tekel sam. Ob cilju pa te preplavijo občutki, za katere mislim, da bi jih vsak moral doživeti," je prepričana pevka, ki je razdaljo 21 kilometrov premagala v dobrih dveh urah.

10 kilometrov ji ne predstavlja več izziva

Po maratonu sta si fantom Bojanom privoščila kosilo, preostanek dneva pa je Špela namenila počivanju. "Danes je že vse po starem, le mišice me malce bolijo, malo smrkam in kašljam, tako da sem se verjetno malce prehladila, a nič hujšega," nam je za konec povedala pevka, ki se že veseli prihodnjega Ljubljanskega maratona. "Zdaj, ko sem odtekla 21 kilometrov, mi 10 kilometrov več ne predstavlja izziva, 42 kilometrov pa se mi vseeno zdi prevelik zalogaj. Mislim, da bi za tako visok cilj morala trenirati nekaj let," je prepričana Špela.
 

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493