Zadovoljna.si
Policisti so besni Čehinji namerili 0,4 promila alkohola v krvi.

Novice

Sprla se je s prijatelji in odplavala do otoka

STA
06. 07. 2012 10.38
1

Prebivalci Tkona na hrvaškem otoku Pašman so bili nemalo presenečeni, ko so davi okoli 2.30 pred mestnim pomolom v morju zagledali žensko, ki je klicala na pomoč, poroča časnik 24 sata na svoji spletni strani. Po navedbah časnika se je 38-letna češka državljanka sprla s svojo družbo v Biogradu in preplavala tri navtične milje do Tkona.

Policisti so besni Čehinji namerili 0,4 promila alkohola v krvi.
Policisti so besni Čehinji namerili 0,4 promila alkohola v krvi.FOTO: Thinkstock

38-letnica je popivala s svojo družbo, s katero je na počitnicah v kampu Soline v Biogradu. Ko so se sprli, je besna skočila v morje in se odločila plavati do otoka Pašman. Prebivalci Tkona so poklicali policijo zaradi "Čehinje, ki ima določene težave". Ko je Čehinja prišla iz morja, so ji policisti namerili 0,4 promila alkohola v krvi, nato pa so jo odpeljali v kamp v Biogradu, da bi si odpočila od napornega nočnega plavalnega maratona. Večernji list je na svoji spletni strani spomnil, da je pred dvema letoma državljan Latvije prav tako pod vplivom alkohola plaval od Biograda do Preka na otoku Ugljan, kar je približno deset navtičnih milj ali približno 18,5 kilometra.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493