Zadovoljna.si
Slika je simbolična

Novice

Srbski kanibal žrtvi odgriznil uho in ga izpljunil!

Z.S.
24. 08. 2012 10.44
7

38-letni Đorđe Stanojević, ki naj bi bil pod vplivom droge, je v začetku meseca v srbskem mestecu Lazarevac napadel dva mlajša moška. Eden je pobegnil, še preden bi mu kanibal izmaličil obraz, medtem ko je naslednji žrtvi, ki se je je lotil, odgriznil uho in ga izpljunil.

Z zobmi nad naključne žrtve

Stanojević je najprej napadel 18-letnega Nemanjo Jeremića, ki je v njegovi bližini prodajal lubenice. Iz krempljev kanibala mu je po poročanju srbskih medijev pomagal šef, zato je žrtev utrpela zgolj lažje poškodbe obraza. Vendar to ni bil konec kanibalskega pohoda 38-letnega Stanojevića, ki si je drugo žrtev poiskal v lokalu v središču mesta. 21-letni Nemanja Vučić je ostal brez polovice ušesa, ki ga je napadalec po boju izpljunil na tla. 38-letnika, ki bi po ugibanjih preiskovalcev lahko zaužil drogo, ki povzroča kanibalske napade, je policija prijela takoj po napadu. Pred grozljivim pohodom se je Stanojević nahajal v enem izmed tamkajšnjih klubov, kjer bi lahko zaužil omenjeno drogo, ki se na trgu pojavlja pod različnimi imeni: kanibal, deveti oblak ali sedma nebesa.

Slika je simbolična
Slika je simboličnaFOTO: Thinkstock

Napadalec okužen s hepatitisom C

Sintetična droga naj bi učinkovala tako, da posameznik po zaužitju zgubi nadzor nad svojimi dejanji, postane izjemno napadalen, norost pa se lahko celo tako stopnjuje, da oseba začne gristi svoje žrtve in z njih trgati meso. Stanojević je okužen s hepatitisom C, vendar zdravniki zatrjujejo, da obstaja majhen odstotek, da bi se z njim okužile tudi njegove žrtve. Na uradne rezultate pa bosta morala mladeniča čakati še pol leta.

Kanibal napadel tudi mladoletno dekle

Podoben primer se je ponovil štiri dni po napadu, ko je pozno zvečer neznanec napadel mladoletno dekle, ki se je sprehajalo po mestu. Po zadnjih podatkih naj bi žrtev do krvi ugriznil v roko, ta pa je takoj po napadu poiskala zdravniško pomoč.

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493