Zadovoljna.si
Straniščni plini so lahko smrtno nevarni.

Novice

Straniščni plini povzročili eksplozijo

STA
28. 04. 2011 12.14
1

Plini na stranišču neke policijske postaje v pakistanskem mestu Pešavar so povzročili eksplozijo, v kateri je bilo v ponedeljek poškodovanih pet ljudi, poškodovana pa je bila tudi policijska postaja.

Straniščni plini so lahko smrtno nevarni.
Straniščni plini so lahko smrtno nevarni.FOTO: arhiv proizvajalca

Sprva so policisti sporočili, da se je eksplozija zgodila v skladišču streliva, nato pa so potrdili, da so bile za eksplozijo krive slabe cevi kanalizacije na stranišču.

Kot je povedal šef policije v Pešavarju Liakat Ali, so bili za eksplozijo krivi plini na stranišču. Na vprašanje, ali so lahko plini tako močni, da uničijo dve sobi v policijski postaji, pa je odločno zatrdil, da se je to zgodilo že večkrat.

Kot so pojasnili francoski tiskovni agenciji AFP, je eksplozija v ceveh na stranišču sprožila požar v bližnji sobi, kjer so bile nadzorne plošče za električno energijo. V eksploziji je bila povsem uničena ena soba v policijski postaji, dve pa sta bili poškodovani.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493