Zadovoljna.si
Rene Zellweger

Novice

Strašljivo koščena samska zvezdnica

Z.M.
12. 04. 2011 11.58
0

Renne Zellweger je, odkar je spet samska, ves čas, ki bi ga sicer namenila svojemu partnerju, posvetila svojemu telesu, ki je v zadnjih mesecih postalo nabito in koščeno, brez kančka maščobe!

Igralka, ki je pred kratkim prekinila razmerje z Bradleyjem Cooperjem, res nima sreče v ljubezni, njeno razburkano čustveno življenje pa se kaže tudi na njeni postavi.

Nekoč bolj okroglolična Rene je danes že skoraj pretirano shujšana in natrenirana. Mišice so z njenih kosti izpodrinile ohlapno meso in jo spremenile v skrajno 'fit' žensko, ki bi s svojimi mišicami prestrašila marsikaterega fanta.

Želela sta si različnih stvari
Zvezdnica je z Bradleyjem preživela dve srečni leti, njeni prijatelji pa pravijo, da se je naveličala čakanja na igralčevo snubitev. "Stara je 41 let, doma ima oskarja. Pripravljena je na družino, razmišlja o otrocih. Bradley pa se trenutno osredotoča le na svojo kariero,“ so povedali igralkini znanci.

Rene se je tako že izselila iz njunega skupnega newyorškega stanovanja in se zopet posveča svojemu najljubšemu hobiju – telovadbi!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493