Zadovoljna.si
Wendy Williams

Novice

Zvezdnica pokazala svoja deformirana stopala

Z.M.
06. 04. 2011 14.42
11

Ameriška televizijska voditeljica Wendy Williams, ki trenutno tekmuje na ameriški različici oddaje Zvezde plešejo, je na Twitterju objavila fotografijo svojih poškodovanih stopal. Otekline, bulice in žulji so posledice intenzivnih priprav na nastop na plesnem podiju.

Wendy in Tony se nista uvrstila v naslednji krog oddaje Dancing with the stars.
Wendy in Tony se nista uvrstila v naslednji krog oddaje Dancing with the stars.FOTO: YouTube

Wendy na oddaji pleše s plesalcem Tonyjem Dovolanijem, ki svojo soplesalko očitno neusmiljeno priganja, da bi se na plesnem podiju čim bolje izkazala. Dan pred nastopom v oddaji je voditeljica fotografijo svojih utrujenih stopal, objavila na svojem Twitter profilu in zgovorno sliko opremila s podpisom:“Stopala, ne pustite me zdaj na cedilu!“

Zagretost se ni izplačala

Kljub očitno poškodovanim stopalom, je 46-letnica svoj nastop opravila profesionalno, pred nastopom pa se z bolečinami sploh ni obremenjevala, temveč je vso pozornost namenila ličenju in frizuri. "Ravno se friziram, potem me bodo naličili in poskrbeli za umetni ten. Nocoj bom zaplesala svojo osebno zgodbo,“ je napisala na Twitter, preden sta se s Tonyjem zavrtela v ritmih fokstrota. Kljub zagrizeni volji se jima ni uspelo uvrstiti v naslednji krog, Wendy pa so za spomin ostala utrujena stopala.

Wendyjina stopala so bila pošteno izmučena od treningov.
Wendyjina stopala so bila pošteno izmučena od treningov.FOTO: Twitter

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493