Zadovoljna.si
Cristiano Ronaldo na sprejemu pri kraljici

Novice

Tako se je Ronaldo osramotil pred kraljico!

U.S.
17. 12. 2013 13.18
70

Čeprav je od podelitve španskih športnih nagrad minilo že leto dni, mnogi neprimernega vedenja nogometaša elitnega kluba Real Madrid Cristiana Ronalda ne morejo pozabiti. Slavni nogometaš je namreč prekršil prvo pravilo bontona, ko je pred špansko kraljico Sofio povsem neprimerno prežvekoval svoj žvečilni gumi.

Cristiano Ronaldo na sprejemu pri kraljici
Cristiano Ronaldo na sprejemu pri kraljiciFOTO: You Tube
Posnetek Cristiana Ronalda, kako postopa naokoli po kraljevi sobani in medtem prav neokusno prežvekuje, se je znašel v vseh svetovnih medijih. Televizijske oddaje so namreč predvajale dogajanje iz velike kraljeve palače El Pardo, ko je nogometaš prejel kraljevo priznanje za odlične rezultate, ki jih je s svojim moštvom nanizal v preteklem letu.  Nič čudnega torej, da neprimerno vedenje enega najuspešnejših nogometašev vseh časov ni ostalo očem skrito. Povsem brez zadržkov ali kakršnegakoli sramu je z žvečilko v ustih stopil pred kraljico Sofio in sprejel nagrado. Šele po tem, ko ga je na neprimerno vedenje opozoril eden od starejših kolegov, se je Ronaldo nad svojim obnašanjem za hip zamislil, nato pa se znašel v zadregi, kam naj žvečilko odvrže.

Obrnil se je stran od kamer, misleč, da ga tako nihče ne bo opazil, si dal roko čez usta, nežno izpljunil žvečilko in roko s čigumijem vred skril v žep pregrešno drage obleke. No, škoda je bila storjena, Ronaldo pa zdaj ve, da z žvečilko v ustih na sprejem v kraljevo palačo več ne sme!

Španski kraljevi pokal in mojstrovine svetovno znanih nogometašev pa lahko spremljate še danes - EKSKLUZIVNO na VOYO!
Španski kraljevi pokal in mojstrovine svetovno znanih nogometašev pa lahko spremljate še danes - EKSKLUZIVNO na VOYO!FOTO:


 

KOMENTARJI (70)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493