Zadovoljna.si
Nekateri si alkohol celo vlivajo v oko.

Novice

Tampone, prepojene z vodko, si vstavljajo v vagino

Z.M.
01. 04. 2011 17.55
18

Alkohol je postal obvezen del življenja študentov po vsem svetu, nekateri pa so šli s svojimi žurerskimi navadami, milo rečeno, malce predaleč. Najnovejši trend pijančevanja namreč vključuje vstavljanje z vodko prepojenih tamponov v nožnico in anus ter zlivanje alkohola v oko.

tamponi
tamponi FOTO:

Dejstvo, da se večina mladih, sploh tisti, ki živijo v študentskih domovih, skozi študij prebije s pomočjo alkohola in številnih zabav, ni nič novega, strašljivo je le, da so tehnike omamljanja z alkoholom vedno bolj bizarne. Študentje v Ameriki, Nemčiji in Skandinaviji so odkrili novo prebrisano tehniko 'pijančevanja', pri katerem se izognejo neprijetnemu zadahu po opojnih substancah, zato pa v nevarnost spravljajo svoje spolne organe. Ženske se namreč opijajo tako, da si v vagino vstavljajo tampone, prepojene z vodko, kar opozarjajo zdravniki, lahko trajno poškoduje vaginalno steno. Alkohol se na ta način vpije neposredno v kri, učinek pa je veliko močnejši kot pri alkoholu, ki ga vnesemo skozi ustno odprtino.

Vedno bolj bizarni načini uživanja alkohola

"Stvar je zelo nevarna, najbolj zaskrbljujoče pa je, da se mladi te nevarnosti sploh ne zavedajo,“ je povedal vodja klinike v nemškem Singenu. Sredi marca se je tako na uličnem festivalu v Konstanzu nenadoma zrušila 14-letnica, ki je naokoli menda korakala s tamponom, prepojenim z vodko, vedno bolj pogosti so tudi primeri, ko si najstniki na zabavah močne alkoholne pijače zlivajo kar v oči. Zdravniki opozarjajo, da lahko to povzroči trajno slepoto, skrbi jih tudi, kaj vse se bodo mladi ljudje še spomnili, da bodo lahko neovirano uživali alkohol. "Najstniki se pogovarjajo o tem. Izmenjujejo mnenja in izkušnje ter iščejo nove načine uživanja prepovedanih substanc. V Ameriki si določeni študentje med pijančevanjem v anus vstavijo cevko, ki je povezana s sodom piva, meja ni in to je zaskrbljujoče,“ pravi eden od strokovnjakov.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493