Zadovoljna.si
Brad in Angelina naj bi se poročila 11. avgusta.

Novice

Taščin jezik spravil v bes Angelino

Z.C.
12. 07. 2012 14.55
15

Med Angelino Jolie in Bradom Pittom je spet završalo. Kot so poročali tuji mediji, naj bi se hollywoodski par poročil 11. avgusta, na dan, ko bosta igralčeva starša obeležila 50-letnico zakona. A zdaj Angelina grozi, da bo poroko odpovedala. Vzrok? Izjave njene bodoče tašče. Vas zanima, kaj je tako zelo razjezilo Angelino ...

Brad in Angelina naj bi se poročila 11. avgusta.
Brad in Angelina naj bi se poročila 11. avgusta.FOTO:

Angelina Jolie in Brad Pitt naj bi si obljubila večno zvestobo čez mesec dni na svojem 35 milijonov vrednem posestvu v Franciji, slovesnosti pa naj bi prisostvovalo okoli 200 do 300 povabljencev, med njimi tudi George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp in Tom Cruise. A kot poročajo ameriški mediji, naj bi Angelina razmišljala o tem, da bi poroko odpovedala. Vzrok naj bi bile izjave Jane Pitt, Bradove mame, ki je v odprtem pismu lokalnemu časopisu mesta, kjer živi, ostro napadla ameriškega predsednika Baracka Obamo: "Barack Hussein Obama, moški, ki trdi, da je liberalec, se strinja z ubijanjem še nerojenih otrok in zagovarja homoseksualne poroke." Gospa Pitt je v istem pismu brezpogojno hvalila republikanskega predsedniškega kandidata Mitta Romneyja, za katerega je napisala, da je "družinski človek, z visokimi moralnimi vrednotami, izkušen poslovnež, je proti abortusu in spoštuje krščanske poglede na homoseksualce". Besede bodoče tašče so močno razjezile Angelino, ki je celo zagrozila z odpovedjo poroke z Bradom, če gospa Pitt ne bo javno preklicala svojih izjav. Kar pa je bolj malo verjetno, trdijo dobro obveščeni.

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375