Zadovoljna.si
Lewis Hamilton

Novice

Slavni, bogati, seksi ... in samski!

Ma.K.
12. 11. 2015 09.27
5

V preteklih mesecih so se zvezdniški razhodi vrstili kot po tekočem traku. To seveda pomeni, da se je na trgu samskih znašlo veliko zvezdniških lepotcev. V nadaljevanju si lahko oči napasete na desetih izmed njih. Katerega bi z veseljem ujele v svoje mreže?

Andrew Garfield

Andrew Garfield in Emma Stone sta se zaljubila med snemanjem filma The Amazing Spider Man leta 2012, a je njuna zveza zdržala (le) tri leta. Andrew izgubljene ljubezni očitno ni dolgo objokoval, saj naj bi bil po poročanju ameriških medijev že pripravljen na nove avanture: paparaci so ga namreč ujeli med strastnim objemanjem z vročo svetlolasko. Takega srčka se splača ujeti v svoje mreže, zato zagotovo ne bo dolgo samski.

Andrew Garfield in Emma Stone sta se zaljubila med snemanjem filma The Amazing Spider Man leta 2012, a je njuna zveza zdržala (le) tri leta.
Andrew Garfield in Emma Stone sta se zaljubila med snemanjem filma The Amazing Spider Man leta 2012, a je njuna zveza zdržala (le) tri leta.FOTO: Reuters

Gavin Rossdale

Gavin Rossdale in Gwen Steffani sta za ločitev zaprosila avgusta letos, in to po kar 13 letih zakona. Par ima skupaj tri sinove, ki jih bosta še naprej vzgajala skupaj. Po najnovejših informacijah naj bi se pevec močno boril za milijone nekdanje žene v ločitveni spravi, ženske po vsem svetu pa že komaj čakajo, da se s svojo rockovsko skupino Bush odpravi na kakšno svetovno turnejo – upajmo, da se bodo ustavili tudi kje blizu nas.

Oliver Martinez

Oliver Martinez je bil od julija 2013 poročen z igralko Halle Berry, a je tudi njunega zakona kot kaže konec, saj naj bi simpatična igralka vložila zahtevek za ločitev. Takoj, ko je v svetu slave in blišča zaokrožila novica o njunem razhodu, naj bi se za Oliverja zagrela precej mlajša igralka Ashley Green. A uradno naj bi bil Martinez še vedno med samskimi. 

Oliver Martinez je bil od julija 2013 poročen z igralko Halle Berry, a je tudi njunega zakona kot kaže konec.
Oliver Martinez je bil od julija 2013 poročen z igralko Halle Berry, a je tudi njunega zakona kot kaže konec.FOTO: Reuters

Jon Hamm

Igralec Jon Hamm ni znan samo po svoji vlogi v kultni seriji Mad Man, temveč tudi po domnevnem bogastvu med njegovimi nogami, ki naj bi v javnosti že večkrat napenjalo njegove hlače. Jennifer Westfeldt to njegovo bogastvo očitno ni bilo dovolj zanimivo, da bi ostala z njim – baje zato, ker naj bi ga rad kazal tudi drugim pripadnicam nežnejšega spola. A uradno je Jon Hamm (še) samski!

 

A photo posted by Jon Hamm (@jon_hamm) on

Ben Affleck

Z oskarjem nagrajeni igralec in scenarist ter uspešen režiser in producent – uff, Benu Afflecku je v poslu že od nekdaj šlo veliko bolje kot v ljubezenskih zadevah. Njegov zakon z Jennifer Garner je sedaj očitno tudi uradno propadel. Skrajni čas je že, da se ta seksi plen ujame v pravo mrežo.

 

A photo posted by Ben Affleck (@benaffleck) on

Patrick Dempsey

Ubogi McDreamy! Zvezdnika serije Talenti v belem je soproga, maskerka in frizerka Jill Fink, po 15 letih zakona dala na čevelj. Za njo naj bi žaloval že od januarja letos in roko na srce bi ga marsikatera med nami z veseljem potolažila.

 

A photo posted by Patrick (@patrickdempsey) on

Justin Long

Justina Longa do sedaj praktično nismo imele na radarju potencialno zanimivih zveznikov – zakaj že? Igralec v bistvu presneto dobro zgleda in ima enega najbolj šarmantnih nasmeškov v celotnem Hollywoodu. Pamet je, kot kaže, podedoval po očetu, profesorju filozofije, igralski talent pa po mami, stari znanki broadwayskega odra. Dve leti je bil v zvezi z Amando Seyfried, v začetku oktobra pa sta sporočila, da je njuna ljubezen usahnila.

 

A photo posted by Justin Long Fan (@jlongorg) on

Sean Penn

Seana Penna bi lahko poimenovali kar sanjski moški najžlahtnejše sorte. Nazadnje je bil v razmerju s 15 let mlajšo stanovsko kolegico Charlize Theron, a je njuno razmerje junija letos kot kaže dokončno propadlo. V Hollywoodu so sicer zaokrožile govorice, da naj bi uteho poiskal pri bivši soprogi Madonni, a glede na to, da je bil njun zakon izjemno buren, poln nasilja in prepirov, to ni najbolj verjetno.

Sean Penn je bil v razmerju s 15 let mlajšo stanovsko kolegico Charlize Theron, a je njuno razmerje junija letos kot kaže dokončno propadlo.
Sean Penn je bil v razmerju s 15 let mlajšo stanovsko kolegico Charlize Theron, a je njuno razmerje junija letos kot kaže dokončno propadlo.FOTO: X17 Agency

Lewis Hamilton

Dirkač formule 1 Lewis Hamilton in ameriška zvezdnica Nicole Scherzinger sta bila s kratkimi vmesnimi premori par od leta 2007. Februarja letos se je parček že četrtič razšel in če smo mislile, da gre spet samo za še eno vmesno obdobje, je bila njuna ločitev tokrat kot kaže dokončna. Zanjo naj bi bila kriva prevelika razdalja, bi pa naj Nicole in Lewis kljub razhodu ostala prijatelja. Dirkača formule 1 so po razhodu povezovali s pevko Rihanno in manekenko Gigi Hadid, a je glede na njegove objave na družbenih omrežjih še vedno samski – Lewis namreč izredno rad z oboževalci deli fotografije iz zasebnega življenja in trenutno je edina ženska, ki se pojavlja na njih njegova psička Coco.

Brian Austin Green

V kultni seriji Beverly Hills 90210 smo lahko spremljali njegovo transformacijo iz naivnega najstnika v vročega in pozornosti željnega Davida Silverja, za katerim so vzdihovala številna dekleta pred televizijskimi zasloni. Očitno je bil zanimiv tudi soigralkam, saj je v času serije najprej prijateljeval s Tiffani Thiessen, nato pa še z Vanesso Marcil, s katero imata tudi sina Kassiusa. Leta 2004 se je začel dobivati s stanovsko kolegico Megan Fox, s katero sta se večkrat zaročila in se leta 2010 (končno) tudi poročila. A zakon je trajal vsega pet let: avgusta letos je bilo zakona nepreklicno konec, David pa naj bi že iskal novo Donno.

Tudi Brian Austin Green, ki je v kultni seriji Beverly Hills 90210 upodobil lik Davida Silverja, je spet samski.
Tudi Brian Austin Green, ki je v kultni seriji Beverly Hills 90210 upodobil lik Davida Silverja, je spet samski.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493