Zadovoljna.si
Mihi se neprimerna šala hekerjev, ki so vdrli v njegov Facebook profil, ni zdela zabavna.

Novice

Tekmovalcu Kmetije hekerji 'ubili' dekle

Z.M.
07. 11. 2011 11.07
46

Drugi izpadli kandidat s Kmetije Miha Kadunc se sooča s podobnimi težavami kot zlogalsna Nana Zeneli, njen nekdanji mož Gena in mnogi drugi znani Slovenci. Nepridipravi so vdrli v njegov Facebook profil in v njegovem imenu napisali, da je njegovo dekle umrlo v prometni nesreči. Grozljivo vest je Miha takoj zanikal, na sporni status se je kmalu zatem odzvala tudi domnevno umrla punca.

Sveže zaljubljeni Miha se sooča z neprijetno platjo prepoznavnosti.
Sveže zaljubljeni Miha se sooča z neprijetno platjo prepoznavnosti.FOTO: POP TV
Mihi se neprimerna šala hekerjev, ki so vdrli v njegov Facebook profil, ni zdela zabavna.
Mihi se neprimerna šala hekerjev, ki so vdrli v njegov Facebook profil, ni zdela zabavna. FOTO: POP TV

Slovenski hekerji so se očitno odločili, da bodo grenili življenje slovenskim estradnikom, po ofenzivi na Nano Zeneli, njenega nekdanjega moža Geno, Salome in druge, so se zdaj spravili na izpadlega kandidata resničnostnega šova Kmetija Miho Kadunca. Vdrli so v njegov Facebook profil in objavili status, da je njegova punca umrla v prometni nesreči. Pod grozljivi status so se takoj usuli komentarji Mihovih prijateljev, ki o na njegov zid lepili policijska poročila prometnih nesreč, ki so se zgodile tisti večer, med njimi pa ni bilo Kadunčevega dekleta. Miha je bil ob novici, ki jo je pred Facebookom prejel tudi na svoj mobilni telefon, pretresen, ko smo danes govorili z njim pa je bil še vedno pod vplivom šoka. "Ne vem, kdo stoji za tem, če bi vedel, bi bil že pred njegovimi vrati,“ nam je zaupal 33-letni gostinec.

Zaradi neokusne šale si bo zaprl profil

Miha je po nekem času objavo grozljivega statusa komentiral z :“Mir mi dajte, sploh ne veste, kaj je bilo,“ kmalu zatem se je oglasila še njegova 'mrtva' punca. Skrajno neprimerna šala je bila očitno delo neumornih hekerjev, ki so že marsikomu zagrenili življenje. Pred meseci so za mrtvo razglasili tudi Nano Zeneli, kar je sprožilo paniko med njenimi prijatelji. Miha, ki se je po prihodu domov na sveže zaljubil v 23-letno študentko Saro, se tako prvič sooča z negativnimi platmi prepoznavnosti, prepričan pa je, da to nima nobene povezave z njegovim sodelovanjem na Kmetiji. Zaradi te neokusne hekerske potegavščine, se je Miha odločil, da bo v kratkem zaprl svoj facebook profil, saj se želi izogniti podobnim hekerskim šokom.

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493