Zadovoljna.si
Nyle DiMarco - samo naslovna

Novice

Nikoli ne bi uganili, da je moški, ki je osvojil Ameriko v resnici ....

J.V.
18. 12. 2015 12.43
6

26-letni Nyle DiMarco je prvi gluhonemi zmagovalec zadnje sezone priljubljenega ameriškega šova, v katerem se tekmovalci potegujejo za naziv top ameriškega modela. Modrooki lepotec je s svojim pogledom popolnoma očaral televizijsko voditeljico Tyro Banks.

»Mislim, da nikoli ne bom mogel opisati svojih čustev glede tega, da sem prvi gluhonemi tekmovalec, ki se je kadarkoli udeležil šova in šel do vrha. Zlasti, ker sem morda zadnji zmagovalec šova,« je za Daily Mail povedal Nyle. »V angleškem slovarju ne obstaja dovolj besed.«

In čeprav zmaga pomeni popolnoma novo poglavje v njegovem življenju, je bil njegov edini cilj spremeniti pogled na ljudi s posebnimi potrebami.

»Še vedno se bom trudil premikati meje,« pravi postavni maneken, ki si je, ko je izvedel za zmago, privoščil trodnevni oddih na Havajih. »Počutim se odlično. Pripravljen sem razširiti krila in poleteti.«

 

A photo posted by Nyle DiMarco (@nyledimarco) on

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387