Zadovoljna.si
Britney Spears

Novice

Ker je pred njim spuščala vetrove, zahteva 10 milijonov dolarjev

Z.M.
21. 07. 2011 15.01
9

Fernando Flores, nekdanji osebni stražar pevke Britney Spears, ki je pevko že lani tožil zaradi seksualnega nadlegovanja, je zdaj medijem izdal še nekaj njenih, kot on pravi, nagnusnih navad. Zvezdnica ni le hodila gola okoli njega, temveč je menda tudi prdela in si vrtala po nosu.

Britney Spears
Britney Spears FOTO:

Fernando Flores je za zvezdnico delal od februarja do julija 2010, ves ta čas pa naj bi se Britney v njegovi bližini sprehajala gola, spuščala neprimerne zvoke, uživala droge in oddajala čudne vonjave, saj se menda včasih tudi po več dni skupaj ni prhala. Britneyjini predstavniki za tisk so Floresove zlobne izjave že zanikali in jih označili za laž. "Flores le želi ujeti še zadnji delček pozornosti medijev in za to je izbral te prazne laži,“ je Fernandove besede komentirala Britney, ki je trenutno na ameriškem delu turneje, ki jo bo novembra zaključila v Evropi. Medtem ko ona vsak večer zabava svoje oboževalce, se Flores na vse pretege trudi, da bi njeno ime očrnil v medijih.

Zanemarjala otroka in uživala prepovedane droge

Nekdanji policist, ki je bil že pred nastopom v službo osebnega varnostnika Spearsove opozorjen, da ima zvezdnica pač svoje muhe, za psihološke bolečine v času službovanja pri Britney zahteva kar 10 milijonov dolarjev odškodnine! Poleg domnevnega spolnega nadlegovanja Flores pevko obtožuje tudi uživanja prepovedanih drog in zanemarjanja sinov. "Večkrat je bila seksualno aktivna z različnimi moški, se med seksom drla, Jayden James in Sean Preston pa sta bila sama v sosednji sobi. Videl sem tudi, kako je enkrat enega od sinov udarila s pasom,“ trdi Flores. Britneyjini odvetniki pričakujejo, da bo sodnik ovrgel tožbo, še preden bi stvar lahko prišla na sodišče.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493