Zadovoljna.si
Bo uspela s tožbo?

Novice

Toži restavracijo, ker ji večerja ni bila po godu

Z.N.
07. 10. 2011 12.05
1

Keely, žena Pierca Brosnana, toži restavracijo iz Santa Monice. Potem ko je večerjala pri njih, je zbolela in prepričana je, da je bila za to kriva hrana, ki jo je tam jedla, čeprav sploh ni znano, kaj točno je takrat jedla. Dan po večerji naj bi imela hude bolečine in povišano temperaturo. Zastrupitev naj bi ji pustila trajne posledice, ki pa jih ne zna opredeliti.

Bo uspela s tožbo?
Bo uspela s tožbo?FOTO:

Keely Shaye-Smith trdi, da je po obisku restavracije R&D Kitchen v Santa Monici oktobra 2009 imela močne krče in povišano temperaturo, zato se je nad njih spravila kar s tožbo. Kot poročajo ameriški mediji, ni znano, kaj točno je tedaj jedla, v tožbi pa naj bi bilo navedeno, da se bolečine od obiska restavracije občasno še vedno pojavljajo in da je zastrupitev pustila trajne posledice – od tedaj naj bi bila večkrat bolna, šibkejša in manj aktivna. Keely torej toži zaradi trajnih posledic, ki naj bi jih imela zaradi domnevne zastrupitve s hrano, edina težava je, da posledic ne zna natančno opredeliti. V medijih so tožbo zaradi tega označili za naravnost smešno, nekateri pa pišejo celo, da najverjetneje toži zato, ker ji hrana pač ni bila všeč.
Keely in Pierce Brosnan sta se poročila leta 2001. Imata dva otroka – 14-letnega Dylana in 10-letno Paris. Čeprav sta par že kar dolgo časa, je Pierce nedavno v nekem intervjuju povedal, da je v svojo ženo zaljubljen bolj kot kadar koli prej. "Srečen sem, da sem jo spoznal ter ona je zame ena in edina," je povedal. Izjavil je tudi, da kljub temu da igra z zelo privlačnimi igralkami, si ne želi biti z njimi. "Je kar nekaj lepih žensk, s katerimi igram in s katerimi sem intimen na platnu. Rad delam z njimi, ampak tako Keely kot jaz veva, da je snemanje pač snemanje, realnost pa nekaj povsem drugega."
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493