Zadovoljna.si
Beurer HL 100 Sensepil - trajna depilacija brez bolečin. (Foto: arhiv naročnika)

Novice

/ Oglas

Trajna depilacija brez bolečin kar doma

P.U.
04. 03. 2012 10.22
0

Nič več ni potrebno obiskovati dragih kozmetičnih salonov. Nemško podjetje Beurer , ki že 90 let proizvaja kvalitetne izdelke za nego telesa in dobro počutje, je predstavilo nov izdelek namenjen tako ženskam kot tudi moškim. Gre za izdelek Beurer Sensepil HL 100 ), mali aparat za velike rezultate.

Beurer HL 100 Sensepil - trajna depilacija brez bolečin. (Foto: arhiv naročnika)
Beurer HL 100 Sensepil - trajna depilacija brez bolečin. (Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Beurer HL 100 je mala priročna naprava, ki omogoča velike rezultate. Primeren je ne samo za odstranjevanje dlačic po nogah in rokah ter bikini predelu temveč tudi za podpazduho in obraz. Uporaba pa je izjemno preprosta in varna. Zaradi izjemno velike površine, ki znaša kar 6 kvadratnih centimetrov (2x3 cm) omogoča hitro aplikacijo na večje površine. Ker pa pri podjetju Beurer izdelke temeljito preizkusijo, je aparat klinično testiran in tudi priporočan s strani dermatologov , poleg tega pa ima tudi FDA potrdilo o ustreznosti in varni uporabi.

Za svoje delovanje Beurer HL 100 Sensepil uporablja HPL tehnologijo – Home Pulsed Light, ki jo pri svojem profesionalnem delu že dolgo časa uporabljajo dermatologi. Močan svetlobni žarek prenese veliko količino svetlobne energije v mešiček las oziroma dlačic in s svojo energijo uniči aktivnost le tega. Senzor na napravi pa poskrbi za varno uporabo, saj preprečuje uporabo naprave pri neprimernih odtenkih kože (pretemni oziroma preveč porjaveli koži). Pri testiranjih aparata so potrdili do 50% zmanjšanje poraščenosti že pri prvih 3-4 kratni uporabi. Kartuša za HPL svetlobo je preprosto zamenljiva, zadostuje pa za približno 750 svetlobnih bliskov, kar omogoča 2-3 kratno terapijo celotnih nog. Cena za Beurer Sensepil je 380,00 EUROV z DDV in brezplačno dostavo po celotni Sloveniji, možen pa je tudi nakup na obroke. Sensepil HL 100 pa ima poleg vsega tudi 3 letno garancijo.

Vse o izdelku Beurer HL 100 Sensepil, vključno z najbolj pogostimi vprašanji in odgovori ter navodili za uporabo najdete na strani www.depiliraj.se ali pa se pozanimate na brezplačni telefonski številki 080 88 86, celotni program podjetja Beurer pa najdete na spletni trgovini Zdravi.si. Od 21. do 24. marca pa nas lahko poiščete na Ljubljanskem obrtno podjetniškem sejmu na gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer bo tudi demonstracija izdelkov podjetja Beurer. Nekaj brezplačnih kart je na voljo v nagradni igri na facebook strani.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika)FOTO:

SensEpil iz podjetja Beuer je nova laserska naprava za trajno odstranjevanje dlak. Enostavno in varno domačo uporabo omogoča senzor, ki avtomatično zaznava tipe kož in tako prilagodi moč bliska. Epilator omogoča natančno usmerjanje snopa svetlobe in učinkovito ter hitro uporabo saj snop pokrije kar 2 X 3 cm kože. Izdelek je patentiran in vsebuje State-of-the-art svetlobno tehnologijo (Home Pulsed Light™), ki jo uporabljajo dermatologi za strokovno odstranjevanje dlak. Deluje tako, da deaktivira mešiček dlake globoko pod kožo, pri tem pa ne povzroča nobenih bolečin. Učinek je kar 50% zmanjšanje poraščenosti po samo 3-4 uporabah. Laser je primeren za vse vrste kož, razen za naravno zelo temno. Primeren pa je tudi za vse tipe dlak, ni pa priporočljivo pri zelo svetlih ali belih dlakah. SensEpil je odlična in praktična rešitev za vaš obraz, roke, noge, podpazduhe in bikini predel.
 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493