Zadovoljna.si
Poskrbite za razstrupljanje preobremenjenih jeter in se poslovite od trebušne maščobe!

Novice

/ Oglas

Trebušne maščobe, zdravje ali nečimrnost?!

P.R.
03. 11. 2015 06.30
0

Če do zdaj dieta v kombinaciji z vadbo ni delovala, je morda treba iskati razloge tudi v obremenjenosti vaših jeter. Izguba trebušne maščobe je zaradi zdravstvenih razlogov bolj pomembna, kakor zaradi same nečimrnosti. Trebušna maščoba, tista, ki se nabira okrog vaših organov, pomeni večjo možnost za razvoj srčnih bolezni, diabetesa, inzulinske rezistence in drugih bolezni.

Poskrbite za razstrupljanje preobremenjenih jeter in se poslovite od trebušne maščobe!
Poskrbite za razstrupljanje preobremenjenih jeter in se poslovite od trebušne maščobe!FOTO: Detox

Preobremenjena jetra - nabiranje maščob na predelu trebuha, povečan obseg pasu

Jetra so največji notranji organ, odgovoren za približno 500 funkcij, med drugim za presnovo maščob in toksinov, ki krožijo po telesu. Njihova najpomembnejša funkcija je razgrajevanje in odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa.

Preobremenjena jetra so obdana z maščobo in polna toksinov. Takšnemu stanju pravimo tudi nealkoholna zamaščenost jeter. Človek, ki ima zamaščena jetra, se velikokrat sooča s slabim počutjem, nabiranjem maščobe okoli trebuha, povečanim obsegom pasu in povišano telesno težo, pomanjkanjem energije, upadom odpornosti ...

Sladka in mastna hrana, alkohol, kajenje, zdravila … So tudi vaša jetra preobremenjena?
Sladka in mastna hrana, alkohol, kajenje, zdravila … So tudi vaša jetra preobremenjena?FOTO: Detox
Razstrupljanje jeter pripomore tudi k izgubi odvečnih kilogramov. Poskrbite za celovito razstrupljanje jeter s 30 dnevnim programom Liver Detox. Tokrat na voljo s 25% popustom >>

Čista jetra = vitek pas

Kako so preobremenjena jetra povezana s čezmerno telesno težo? Odgovor je zelo preprost. Jetra so zadolžena za metabolizem oz. presnovo maščob in toksinov, ki jih v zdravem organizmu zmore nemoteno razgrajevati in izločati. Če je vaše telo »čisto« in brez toksinov ne shranjuje odvečnih maščobnih zalog, ampak jih sproti porablja kot vir energije.

Preobremenjena jetra pa imajo omejeno sposobnost izločanja toksinov. Ti se tako shranjujejo v telesu, ki prične v samoobrambi shranjevati večje količine maščobe, da se zavaruje pred njihovim negativnim vplivom. Tako je izguba odvečne telesne teže skoraj nemogoča.

30 dnevni celovit program za razstrupljanje jeter 30 DAYS Liver Detox.
30 dnevni celovit program za razstrupljanje jeter 30 DAYS Liver Detox.FOTO: Detox

Celovit program razstrupljanja jeter

30 DAYS Liver Detox je najmočnejša kombinacija za razstrupljanje jeter, ki deluje tako podnevi kot ponoči. Vsebuje kombinacijo skrbno izbranih naravnih izvlečkov, ki poskrbijo za čiščenje in regeneracijo jeter ter najmočnejši topilec maščob, ki bo še povečal naraven učinek čiščenja jeter na topljenje maščob.

Paketu je priložena knjižica s priporočili, recepti in jasnimi navodili za 30-dnevni program, prejmete pa tudi priročno škatlico za enostavno shranjevanje in doziranje kapsul in motivacijsko e-podporo. Izdelek je naraven in s 100 odstotno garancijo zadovoljstva. V primeru nezadovoljstva vam povrnejo celotni znesek kupnine.

Zagotovite si svoj 30-dnevni paket za celovito in učinkovito razstrupljanje jeter, 30 DAYS Liver Detox. Akcijska ponudba s 25% popustom TUKAJ >>

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375