Zadovoljna.si
Gwen Stefani in Gavin Rossdale

Novice

Tudi Gwen in Gavin se ločujeta

Z.M.
30. 01. 2012 14.49
2

Glasbenika Gwen Stefani in Gavin Rossdale sta očitno naslednja dva zvezdnika, ki sta se odločila, da gresta vsak svojo pot. Par, ki si je deset let nazaj obljubil večno zvestobo, naj bi se kar naprej prepiral, zato sta se po dolgem razmisleku odločila, da je zaradi otrok bolje, da se odločita za ločitev.

42-letna Gwen Stefani in 46-letni Gavin Rossdale sta poročena že deset let, že dve leti po poroki leta 2002 pa je v javnosti odjeknila novica, da razmišljata o ločitvi. Razlog za slednjo je bil podatek, da ima Gavin nezakonsko hčerko, ki se je rodila po njegovi poroki z Gwen. Težavno obdobje sta takrat uspešno prebrodila, v zakonu pa sta se jima rodila dva dečka, danes 5-letni Kingston in 3-letni Zuma.

Neizogibna odločitev

V zadnjih tednih naj bi se par znova veliko prepiral, njunih težav pa niso uspeli rešiti niti zakonski svetovalci. Vzdušje v domu te zvezdniške družine je zato vedno bolj napeto, da bi se izognila grdim besednim obračunom, pa sta se zvezdnika odločila, da se v kratkem tudi uradno ločita.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493