Zadovoljna.si
Le iene - 11

Novice

TV-ekipa ujela zalezovalca deklet s Facebooka

Z.B.
27. 03. 2011 19.01
13

Študentka iz Neaplja je na Facebooku od neznanca dobila ponudbo za delo. Kot model naj bi pozirala za wellness center, v katerem naj bi delal tudi sam. Obljubil ji je plačilo 50 evrov na uro, a kmalu je bilo jasno, da nekaj 'smrdi'. Dekle je postalo sumnjičavo, ko je možakar začel hvaliti njeno telo, konkretno prsi, in jo vprašal, kakšno perilo nosi.

Na Facebooku je s pretvezo, da ponuja delo, dekleta želel spraviti v posteljo.
Na Facebooku je s pretvezo, da ponuja delo, dekleta želel spraviti v posteljo.FOTO: YouTube

Neapeljčanka je poklicala v uredništvo zelo popularne italijanske oddaje 'Le iene', ki slovi po tem, da se na originalen način loteva provokativnih tem in tudi 'falotov', kot je ta s Facebooka. Novinarka oddaje Nadia Toffa je šla v akcijo in hitro ugotovila, da 'falot' ne dela v wellness centru. Pripravili so mu past. Študentka je pred kamero po telefonu poklicala možakarja, ta pa ji je v pogovoru priznal, da je wellness center zgolj izgovor za srečanje, ki naj bi se končalo s seksom, za kar bi ji plačal od 150 do 200 evrov. Dekle se je dobilo s 'falotom', srečanje pa je posnela skrita kamera. Ko je zadeva postala za dekle že preveč neprijetna, se je iz zasede pojavila novinarka. Možakar je s hitrimi koraki poskušal pobegniti, a neuspešno, saj mu je novinarka vztrajno sledila z mikrofonom in kamero. Na koncu se je vdal in v solzah izdavil, da je vse skupaj bila le šala.Seveda mu nihče ni verjel. Osramočen in z obljubo, da tega ne bo več počel, je odšel svojo pot.

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493