Zadovoljna.si
Michelle Hunziker

Novice

TV voditeljica grdo padla med oddajo

Z.C.
13. 08. 2012 15.07
3

Michelle Hunziker je med snemanjem televizijske oddaje Supertalent grdo padla in z glavo silovito udarila ob tla. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v bolnišnico, kjer so jo zadržali na opazovanju.

TV voditeljica je padla med snemanjem oddaje na nemški televiziji RTL.
TV voditeljica je padla med snemanjem oddaje na nemški televiziji RTL.FOTO:
Televizijska zvezdnica švicarskih korenin Michelle Hunziker je med snemanjem nemškega šova 'Supertalent' na odru padla, med ekipo in publiko v studiu pa je v hipu zavladala panika, poročajo nemški mediji. Zvezdnica se je pred padcem gugala na gugalnici , ki jo je eden od tekmovalcev Supertalenta držal z zobmi. Vendar je možakar izgubil nadzor na gugalnico, 35-letna Michelle je poletela proti vogalu odra in silovito udarila z glavo, so sporočili z RTL-a. Kljub udarcu se je zvezdnica takoj pobrala s tal, z RTL-a pa so še sporočili, da bodo necenzuriran poisnetek, s padcem vred, predvajali v celoti, vendar datum predvajanja še ni znan. Hunzikerjevo so po nesreči z rešilnim vozilom odpeljali v bolnišnico v Berlin, kjer je ostala na opazovanju nekaj ur. Tiskovni predstavnik nemške televizije RTL je po pregledu v bolnišnici pojasnil, da je Michelle utrpela pretres možganov in hud udarec v trtico. Ko so jo odpustili iz bolnišnice, je tudi sama želela pomiriti zaskrbljene oboževalce in povedala, da je bilo zelo boleče, ampak se zdaj počuti dobro. "Ostala bo kakšna modrica, vendar upam, da bo glavobol kmalu minil."

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399