Zadovoljna.si
Princ z Bel Aira

Novice

Umrl prvi mož priljubljenega Princa z Bel Aira

U.S.
31. 12. 2013 08.47
13

54-letni producent Jeffrey Pollack, ki ga je med zvezde izstrelila prav priljubljena serija Princ z Bel Aira, je pred dnevi med jutranjim tekom preminul. Kaj točno je bil razlog, da se je njegovo srce nenadoma ustavilo, še ni znano. Za velikim umetnikom zdaj žaluje hollywoodska filmska industrija.

Princ z Bel Aira
Princ z Bel Aira FOTO:

Jeffrey Pollack se je med tekom po kalifornijski plaži nenadoma zgrudil na tla in obležal. Mimoidoči so nemudoma poklicali na pomoč reševalce in policiste, a je bilo žal že prepozno.
Znakov kakršnekoli nasilne smrti ni bilo. Videlo se je, da se Pollack želel le rekreirati, so zaenkrat sporočili s policijski postaje, kjer obravnavajo njegovo smrt. Kaj točno je botrovalo nenadni izgubi pa bo pokazala obdukcija, ki jo bodo izvedli preiskovalci.

Za producentom številnih sezon priljubljene serije Princ z Bel Aira, ki je med zvezde izstrelila tudi igralca Willa Smitha, zdaj žalujejo številna zveneča imena. Iskreno sožalje je družini pokojnega poslala pevka Jennifer Lopez, ki je s Pollackom sodelovala, ko je še imel svojo producentsko hišo, legendi, kot ga je sam poimenoval, se je poklonil tudi igralec Jamie Foxx, ki je blestel v njegovem filmu Booty Call. Pod okriljem njegove producentske hiše Medina/Pollack Entertainment pa so delovale še zvezdnice, kot sta Tyra Banks in Mariah Carey.
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493