Zadovoljna.si
Ups, uničen čevelj!

Novice

Kakšna sramota! Čevelj ji je razpadel na rdeči preprogi

Z.N.
09. 09. 2011 06.48
22

Sprehod po rdeči preprogi je nekaj, o čemer sanja marsikatero dekle. Na 68. beneškem filmskem festivalu si bo rdečo preprogo gotovo najbolje zapomnila mlada igralka Valerie Tian, ki so jo fotografi lovili v objektiv predvsem zaradi popolnoma uničenega čevlja.

Vsi skupaj so se norčevali iz njenih čevljev.
Vsi skupaj so se norčevali iz njenih čevljev.FOTO: Reuters

Mlada kitajsko-kanadska igralka Valerie Tian je na rdeči preprogi na 68. filmskem festivalu v Benetkah pritegnila veliko pozornosti, a ne zato, ker bi bila njena obleka, pričeska ali make up kaj posebnega, temveč zato, ker se je po preprogi sprehodila obuta v popolnoma uničen čevelj. Zaenkrat ni znano, ali se ji je čevelj nepričakovano uničil ali je takega obula namenoma. Kot pišejo nekateri mediji, je imela tak čevelj povsem ponesreči, saj naj bi njeni pogledi izdajali, da ji je bilo neprijetno, drugi so prepričani, da je igralka namenoma obula take čevlje.
22-letna Valerie, ki je znana predvsem po vlogi Su-Chin v filmu Juno, je na beneški festival prišla skupaj z ekipo predstavit grozljivko z naslovom Moth Diaries, v katerem nastopa kot Charlie. Film govori o dekletu, ki sumi, da je njena cimra vampir, nastal pa je pod taktirko režiserke Mary Harron, ki je režirala med drugim tudi American Psycho iz leta 2000.

Tudi to se včasih zgodi ...
Tudi to se včasih zgodi ...FOTO: Reuters

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493