Zadovoljna.si
Victoria Silvstedt na plaži-2

Novice

Ups, tega pa se v javnosti ne počne...

Z.S.
12. 06. 2011 07.12
11

36-letna Victoria Silvstedt je bila pred kratkim opažena v Monaku, kjer si je v družbi svoje mame privoščila krajše počitnice. Nekdanja manekenka, ki se je leta 1993 udeležila lepotnega izbora za miss sveta, je pritegnila veliko pogledov mimoidočih, saj se je sončnim žarkom predajala v minimalističnem belem bikiniju. Kot je že v njeni navadi, pa je znova poskrbela za gesto, s katero je pritegnila veliko pozornosti.

Željna pozornosti

Bivša manekenka se je na luksuzni terasi ob bazenu pojavila v družbi mame, svoje vitko telo pa je sprva sramežljivo zakrivala z brisačo. Ko sta se udobno namestili na ležalnike, pa so platinasti zvezdnici očitno' ponagajale' minimalistične hlačke. Victoria je ob tem razgalila skoraj celo zadnjico, ne da bi se zmenila za mimoidoče poglede. Pozornosti željna lepotička, ki je znana po obilnem umetnem oprsju, se je nato zleknila na ležalnik in se prepustila sončnim žarkom.

Od smučarke do Playboyevega dekleta

Švedska platinasta lepotica, ki se je v mladosti izkazala kot odlična alpska smučarka, je po poškodbi rame zaplula v manekenske vode. Leta 1993 je svojo domovino zastopala tudi na izboru za miss sveta in se po tekmovanju preselila v Pariz, kjer je nadaljevala svojo kariero v vlogi manekenke in modela. Po prepoznavnosti v modnem svetu je sprejela ponudbo in postala Playboyevo dekle ter posnela serijo golih fotografij. V medijskem svetu se je preizkusila še kot pevka in igralka. Nastopala je v priljubljeni televizijski seriji Melrose Place in v številnih komedijah. V Italiji in Franciji se je na TV-ekranih pojavila kot hostesa v oddaji Kolo sreče in bila gostiteljica športne oddaje ob olimpijadi. Victoria tekoče govori kar štiri jezike; poleg švedščine še angleško, francosko in italijansko.


 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493