Zadovoljna.si
Ušlo mu je v 62.minuti tekme. Ubožček...

Novice

VIDEO: Nogometnemu zvezdniku ušlo kar na igrišču med tekmo!

Z.B.
13. 08. 2011 17.43
23

Mehiški nogometni reprezentant Omar Arellano pred nogometno tekmo z moštvom ZDA ni odšel na stranišče, kar je pozneje hudo obžaloval. Očitno je narava terjala svoje in mu je ušlo v hlače pred kamerami, ki so prenašale tekmo. Nerodnost je bila toliko večja, ker njegovo moštvo nosi bele hlačke, ki so se v hipu na nerodnem predelu obarvale rjavo.

Ušlo mu je v 62.minuti tekme. Ubožček...
Ušlo mu je v 62.minuti tekme. Ubožček...FOTO: YouTube

Omar Arellano prijateljske tekme med mehiško reprezentanco, za katero igra tudi sam, in ameriškim izbranim nogometnim moštvom zagotovo ne bo ohranil v lepem spominu. Zato pa si ga bodo zelo zapomnili navijači, a ne po briljantni igri. Mehičan je stopil na igrišče v 62. minuti tekme, imel je torej dovolj časa za pripravo na igro, a mu ga je, kot kaže, zmanjkalo, da bi pred tem odšel na veliko potrebo. Temnolasi mladenič se je očitno uštel in ga je 'prijelo' sredi igrišča. Tisti, ki so se že znašli v podobni situaciji, dobro vedo, da je težko 'zadržati', kadar te pošteno začrviči. In ubogi Omar se je pokakal v hlače sredi igrišča. Bele hlačke pa so jasno pokazale nezgodo, ki so jo kamere prenesle v domove več milijonov gledalcev. Posnetek je postal eden najbolj gledanih na spletu, osramočeni Omar pa zagotovo pred tekmo ne bo več jedel fižola.

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493