Zadovoljna.si
David Camerun

Novice

Predsednik nehote pokazal gol trebuh

Z. T.
13. 11. 2012 11.27
2

Voditelji držav morajo biti vedno brezhibno urejeni, sploh kadar gre za uradne dogodke. Še bolj so na očeh tisti, ki vodijo pomembne države, saj jih mediji spremljajo vedno in povsod. Poglejte, kakšen neroden spodrsljaj se je zgodil britanskemu predsedniku vlade.

David Camerun
David Camerun FOTO: Reuters

Ni znano, ali se je britanski premier David Camerun tako najedel, a dejstvo je, da so gumbi na njegovi srajci popustili in razprla se je kar sredi slavnostne večerje in predsednik vlade je pokazal več, kot se zanj spodobi. Camerun se je udeležil tradicionalnega banketa korporacije Lord Mayor v Guildhallu v Londonu, kamor so povabljeni člani britanske vlade in finančnega sektorja.

Gumbi popustili

Camerun je imel na tem dogodku govor, po tem pa je sledila slavnostna večerja. Britanski prfemier se je med večerjo tako sprostil, da sprva ni opazil spodrsljaja, ki se mu je pripetil. Gumbi na srajci so se mu odprli, tako da je prisotnim pokazal kar svoj goli prsni koš. Camerun je sicer kmalu ugotovil, da nekaj ni v redu. A ni odšel v toaletne prostore, ampak si je srajco zapel kar v slavnostni dvorani.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493