Zadovoljna.si
Čudna mutacija živalske vrste ali bitje iz vesolja?

Novice

V Namibiji našli nenavadno bitje – sumijo, da gre za vesoljca!

Z.M.
24. 08. 2012 11.23
110

Lokalni prebivalci vasice v Namibiji so med lovom naleteli na čudna bitja, ki niso bila podobna ne živalim ne ljudem. Eno od bitij jih je napadlo, zato so ga ubili, druga so se poskrila v gozdu. Sumijo, da gre za bitje, ki prihaja z drugega planeta, dvomljivci pa trdijo, da gre verjetno za nenavadno mutacijo živalske vrste. Presodite sami.

Čudna mutacija živalske vrste ali bitje iz vesolja?
Čudna mutacija živalske vrste ali bitje iz vesolja?FOTO: YouTube

Lokalni lovci v vasi v Namibiji so nedavno med lovom naleteli na nenavadno presenečenje. Opazili so čudno bitje, ki je brskalo za hrano, očividci pa trdijo, da nikoli niso videli česa podobnega. Bitje ni bilo podobno živali niti človeku, najbolj je spominjalo na prebivalca nekega drugega planeta. Najprej so ga le opazovali, nato so opazili, da jih je več.

Gre za bitje iz vesolja?

Eden od njih jih je napadel, zato so ga ustrelili, medtem ko so druga bitja neznanega izvora pobegnila nazaj v gozd. Sledili so jim in odkrili gnezdo, v katerem se je zadrževalo še nekaj podobnih primerkov, ki jim ne znajo določiti izvora. Truplo ustreljenega bitja so odnesli nazaj v svoj tabor, kjer ga bodo v prihodnjih dneh dodobra preučili.

KOMENTARJI (110)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493