Zadovoljna.si
Mastil se je z burgerjem "Trojni bypass".

Novice

V restavraciji Srčni napad moški doživel srčni napad

STA
17. 02. 2012 16.00
0

V ameriški restavraciji z imenom Srčni napad, ki se ponaša z obilnimi porcijami mesa, ocvrtega krompirčka in velikimi kozarci mlečnih napitkov, je nedavno nekdo dejansko doživel srčni napad. Moški se je v restavraciji v Los Angelesu mastil z burgerjem "Trojni bypass", ko je začutil bolečino v prsih, nakar so ga hitro odpeljali v bolnišnico.

Mastil se je z burgerjem "Trojni bypass".
Mastil se je z burgerjem "Trojni bypass".FOTO: iStockphoto

Moški, ki si je v restavraciji oblizoval prste zaradi sendviča s 700 grami govedine in rezinami slanine, trenutno okreva v bolnišnici. Restavracija, ki so jo odprli lani, se ponaša z obroki, ki presegajo 10.000 kalorij. Natakarice v restavraciji so oblečene v medicinske sestre, ki od strank, njihovih pacientov, prevzamejo "recept" oziroma naročilo. Poleg tega v restavraciji ponujajo tudi brezplačne obroke za vse, katerih telesna teža presega 170 kilogramov. V restavraciji so obesili tudi znak, ki pravi: "Sprejemamo le gotovino, saj lahko umrete pred unovčenjem čeka". Nesrečni Američan, ki je končal v bolnišnici, tega najverjetneje ne bo pozabil.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493