Zadovoljna.si
Mag. Bojan Ignatovski, dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in splošne kirurgije, vodja in lastnik kirurgije Arcadia razlaga o bodočem videzu nosu.[Foto: Nejc Volarič]

Novice

/ Oglas

Vas moti videz nosu in kako vam lahko pomaga rinoplastika?

T.M.
17. 10. 2011 11.11
0

Predstavljamo vam Kirurški turizem Dojem, ki sodeluje z eno najbolj priznanih lepotnih kirurgij na Hrvaškem in vam ponuja privlačne cene za lepotne operacije.

Predstavljamo vam novost pri nas, Kirurški turizem Dojem-Kirurgija Ceneje, ki sodeluje z eno najbolj priznanih lepotnih kirurgij na Hrvaškem in vam ponuja privlačne cene za lepotne operacije. V partnerstvu s Polikliniko za Estetsko in Plastično kirurgijo Arcadia iz Daruvarja, uresničujejo vaše sanje o lepoti.

Mag. Bojan Ignatovski, dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in splošne kirurgije, vodja in lastnik kirurgije Arcadia razlaga o bodočem videzu nosu.[Foto: Nejc Volarič]
Mag. Bojan Ignatovski, dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in splošne kirurgije, vodja in lastnik kirurgije Arcadia razlaga o bodočem videzu nosu.[Foto: Nejc Volarič]FOTO:

Rinoplastika ali korekcija nosu je ena najpogostejših lepotnih operacij v estetski kirurgiji. Glavni vzrok za obisk estetskega in plastičnega kirurga je nezadovoljstvo z videzom nosu, težave z dihanjem ali zunanje poškodbe nosu, ki so spremenile njegovo estetiko. Lastno nezadovoljstvo z videzom nosu je zelo obremenjujoče za posameznika in posledično negativno vpliva na njegovo samozavest in držo.

Na pregledu se pacient in kirurg Ignatovski temeljito pogovorita o želenem bodočem videzu nosu, po želji pa pacient prejme animacijo bodočega videza nosu.
[Foto: Arcadia]
Na pregledu se pacient in kirurg Ignatovski temeljito pogovorita o želenem bodočem videzu nosu, po želji pa pacient prejme animacijo bodočega videza nosu. [Foto: Arcadia] FOTO:
Z rinoplastiko dosežemo, da je nos znova v harmoniji in simetriji s celotnim obrazom. Nekaj velja zagotovo, nič na obrazu nima večjega učinka in pomena, kot ravno oblika in velikost nosu. V Kirurškem turizmu Dojem-Kirurgija Ceneje sodelujejo s priznano lepotno kirurgijo na Hrvaškem, Polikliniko za Estetsko in Plastično kirurgijo Arcadia iz Daruvarja. Mag. Bojan Ignatovski, dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in splošne kirurgije, vodja in lastnik kirurgije Arcadia, je znan po več kot dvajsetletnih izkušnjah v lepotni kirurgiji. Z rinoplastiko poskrbi za estetsko polepšanje nosu in usklajenost nosu z obrazom.

Pacienti po rinoplastiki ne poročajo o bolečinah, zato jim je okrevanje zelo olajšano. Rinoplastika se največkrat opravlja v splošni anesteziji in jo je mogoče kombinirati z nekaterimi drugimi estetskimi posegi na obrazu in telesu. Po rinoplastiki nosi pacient opornico, katero sname na kontrolnem pregledu po približno tednu dni.
Kirurški turizem Dojem nudi slovenskim pacientom ugodnejše cene korekcije nosu. Vsem, ki želijo opraviti pregled pri znanem estetskem in plastičnem kirurgu, dr. Bojanu Ignatovskemu, je to na voljo enkrat mesečno v Sloveniji (Žalec). Na pregledu se pacient in kirurg Ignatovski temeljito pogovorita o želenem  videzu nosu, po želji pa pacient prejme animacijo bodočega videza nosu.

Rinoplastika, kot eden najbolj pogosto iskanih posegov v estetski in plastični kirurgiji, zahteva izkušenega plastičnega kirurga. Kirurgija Ceneje vam sedaj omogoča, da opravite rinoplastiko v Polikliniki Arcadia v Daruvarju pri mojstru lepotne kirurgije, po izjemni ceni.

Vaš moteči nos je lahko preteklost, vi pa končno zaživite sproščeno in odprtega obraza.
Dr. Bojan Ignatovski in kontaktna oseba za Slovenijo gdč. Natalija Sakelšek v prostorih Poliklinike Arcadia v Daruvarju
[Foto: Nejc Volarič]
Dr. Bojan Ignatovski in kontaktna oseba za Slovenijo gdč. Natalija Sakelšek v prostorih Poliklinike Arcadia v Daruvarju [Foto: Nejc Volarič]FOTO:


Kirurški turizem Dojem-Kirurgija Ceneje vas razvaja s cenami lepotnih posegov.

Več na spletni strani www.kirurgijaceneje.com

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413