Zadovoljna.si
Tanja Rybakova - 2

Novice

Včasih ni imela prijateljev, danes pa lomi moška srca

J.V.
19. 02. 2016 12.48
20

Tanja Rybakova je imela 108 kilogramov in se je vse življenje borila z odvečnimi kilogrami. Zaradi teže je imela težave s samozavestjo, držala se je zase in ni imela prijateljev, vse dokler se ni odločila za spremembo svojega življenja. Danes je prava internet senzacija in o njeni drastični izgubi kilogramov pišejo številni svetovni mediji, Tanja pa je postala navdih ženskam po vsem svetu.

 

 

My before and after. Yes, you can@rybakovakurs #rybakovakurs

A photo posted by Таня Рыбакова (@tanya_rybakova) on

Tanji je v treh letih in pol uspelo izgubiti 55 kilogramov, na svojem blogu pa se je razpisala tudi o lepotni operaciji, ki je bila zaradi vse odvečne kože nujna. Danes je Tanja prava lepotica, na Instagram profilu pa jo spremlja več kot 170 tisoč ljudi.

Tanja Rybakova - 1
Tanja Rybakova - 1 FOTO: Instagram

Zanimivo je, da jo tisti, ki so jo nekoč kritizirali,  danes hvalijo, kako lepa je. »Otroci so bili zlobni in zaradi tega se nisem mogla socializirati, nisem imela prijateljev in ves čas sem porabila za branje. Iz šole sem prihajala v solzah in se nisem želela vrniti. Ko ste debeli, vam to vzame samozavest. Zdaj ne morem verjeti, da se mi je življenje tako spremenilo,« je priznala Tanja, ki se na Instagramu rada pohvali s svojim 'novim' telesom.

Včasih ni upal iz hiše, danes pa za njim vzdihujejo ženske po celem svetu

Tanja je preizkusila številne diete, a se nobena ni obnesla. »Ko sem bila na fakulteti, sem imela številne zdravstvene težave, zato sem se začela prehranjevati bolj zdravo, obiskala sem nutricionista in začela sem hoditi v telovadnico in na treninge.«

Ko je izgubila neverjetnih 55 kilogramov, ji je ostalo veliko odvečne kože in čeprav je poskušala sprva z njo živeti, je na koncu spoznala, da je operacija nujna. »Operacije nikoli nisem skrivala in sem vedno odkrita glede tega.« Danes 25-letnica prek spleta k zdravemu načinu življenja spodbuja tudi druge in je prva ruska 'lifestyle' blogerka. 

 

Часто встречаю вопрос "Как скорее заполучить плоский животик?" среди новичков моего обучающего проекта по похудению rybakovakurs.comВы должны запомнить, что на первом месте всегда будет стоять правильное сбалансированное питание. Качая пресс, вы не заполучите плоский животик, если на нем осталась внушительная жировая прослойка. Особенно не рекомендую налегать на боковые скручивания с гантелями. Когда я вижу девушек, которые выполняют эту упражнение, то понимаю, что они хотят избавиться от жира на боках, но тем самым только развивают косые мышцы пресса. Таким образом можно сделать свою талию даже шире. Следите за питанием, составьте себе график тренировок, в идеале силовые+кардио и следуйте режиму, не забывая про отдых и сон. Все будет, просто не моментально, главное режим

A photo posted by Таня Рыбакова (@tanya_rybakova) on

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413