Zadovoljna.si
Veliki R - 3

Novice

Veliki R na POP BRIO

Z.C.
07. 09. 2011 12.00
0

POP BRIO v nadgrajeni različici ponuja še več vsebin za ženske. Ogledali si boste lahko predpremiere novih sezon priljubljenih serij, poleg tega pa POP BRIO privablja gledalce tudi s predpremiernimi serijami lastne produkcije PRO PLUS, filmskimi klasikami ter tujimi in domačimi resničnostnimi šovi. Nocoj (sreda, 7. 9.) si ob 20.50 lahko ogledate ameriško nanizanko Veliki R.

Veliki R - 3
Veliki R - 3FOTO:

Cathy Jamison je marljiva učiteljica, zgledna mama in dobra žena, po novem pa tudi pacientka z rakom na dojkah. Ko ji njen onkolog dr. Todd pove, da bo skoraj zagotovo in zelo kmalu umrla, se Cathy odloči, da bo svojo bolezen zadržala zase in preostanek svojega življenja zajemala z veliko žlico. To pomeni, da si bo pred hišo dala vgraditi bazen, ki si ga je vedno želela, in da si bo kupila rdeč športni avto, ki ga bo podarila svojemu sinu Adamu za njegov 18. rojstni dan. Toda kljub njeni odločenosti, da bo končno zaživela tako, kot si želi, jo pri tem ovirajo družina, sorodniki in prijatelji. V ameriški nanizanki igrajo Laura Linney, Oliver Platt, Gabriel Basso, John Benjamin Hickey.

POP NON STOP je prvi in edini slovenski naročniški paket, ki ponuja filmske premiere, najnovejše serije, priljubljene in PREMIERNE DOMAČE ODDAJE, prvi program s SINHRONIZIRANIMI risankami in veliko glasbe.

Za več informacij o paketu POP NON STOP obiščite popnonstop.si.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493