Zadovoljna.si
Victoria in David Beckham

Novice

Victoria oblikovala torbico iz krokodilje kože

S.O.
25. 07. 2011 11.57
0

37-letna Victoria Beckham, ki je pred nekaj tedni povila četrtega otroka, hčerko Harper Seven, med nosečnostjo ni počivala. Čez nekaj dni bo prodajne police priznane veleblagovnice krasila prestižna torbica iz krokodilje kože z njenim imenom, privoščili pa si jo bodo lahko zgolj redki izbranci.

Victoria in David Beckham
Victoria in David Beckham FOTO: X17ONLINE.COM

Nekdanja članica zasedbe Spice Girls je oblikovala prestižno torbico, ki jo bo moč kupiti zgolj v svetovno znani veleblagovnici Selfridges, ki je v Londonu, Birminghamu, Manchester Traffordu in Manchester Exchange Squaru. Odlikuje jo prestižna krokodilja koža, bela barva in zlata verižica, njeno lepoto pa si bodo lahko privoščili le redki izbranci, saj bo na voljo za 8.995 britanskih funtov. Bogat modni dodatek je Beckhamova ustvarila za Selfridgesovo belo božično kolekcijo, ki jo bodo v veleblagovnici z dolgo zgodovino ponudili konec tega tedna, skupaj z ostalimi belimi izdelki priznanih oblikovalcev Isabel Marant, Vivienne Westwood, Issa in Alexander Wang.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493