Zadovoljna.si
Tina in Paul

Novice

VIDEO: Česa tako prikupnega še niste videli!

N.J.
08. 08. 2014 15.35
4

Zaročenca Tina Cleveland in Paul Sirimarco uživata v posebnem načinu petja. Posnela sta nekaj pesmi, posnetke objavila na spletu in postala pravi hit na YouTube. Vas zanima, zakaj so njuni posnetki tako zanimivi?

"Pozdravljeni! Sem tolmač za znakovni jezik, Paul pa je izjemen zaročenec, ki se je znakovnega jezika naučil, da lahko skupaj izvajava pesmi," je zapisano pod objavljenimi videoposnetki na YouTube.

Tina Cleveland in Paul Sirimarco pesmi interpretirata prav z znakovnim jezikom in s tem sta dokazala, da ni treba, da slišimo, da lahko pojemo. "Najina potovanja z avtom so vse prej kot običajna," sta zapisala na Facebooku. "Komentarji, ki so me najbolj ganejo, so od Zveze gluhih. To, da lahko širimo glasbo z znakovnim jezikom (in pes), je to, za kar moje majhno srce bije," je Cleveland zapisala. "In tudi slišati, da si ljudje želijo, da bi se naučili znakovne govorice, je čudoviiiitoooooo!" je še dodala. Kako so videti njune interpretacije, si lahko pogledate v vidoposnetkih, ki so ganili na tisoče ljudi širom sveta.

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493