Zadovoljna.si
Erin Holdsworth je vozila kar 210 km/h.

Novice

VIDEO: Gola in pijana bežala pred policijo

Z.C.
29. 10. 2011 20.49
7

Erin Holdsworth se je napila, sedla v avto in oddivjala v noč. V naglici je pozabila, da ima na sebi zgolj tangice in mrežaste nogavice. Po cesti je divjala 210 kilometrov na uro in kmalu so ji začeli slediti policisti. Začela se je divja vožnja, ki se je na srečo končala brez prometne nesreče, zgolj z aretacijo, ki pa ni potekala brez težav.

Erin Holdsworth je vozila kar 210 km/h.
Erin Holdsworth je vozila kar 210 km/h.FOTO: YouTube
Erin Holdsworth
Erin Holdsworth FOTO:

Ameriška policija je imela kar precej dela s pijano Erin Holdsworth, ki je s svojim avtomobilom divjala po avtocesti in krepko prekoračila omejitev hitrosti. Ko so jo končno uspeli ustaviti, je policiste čakalo presenečenje. Ne le da je bila pošteno pijana, iz avta je izstopila skorajda gola. Ko je izstopila iz svojega avtomobila, je imela Erin na sebi le tangice in mrežaste nogavice. Začudeni policisti so ji nataknili lisice in posedli v policijski avto. 28-letnica, ki so jo policisti uspeli zaustaviti šele, ko so ji preluknjali gume, je zavrnila test alkoholiziranosti, s tem pa se ni izognila aretaciji, saj je naredila dovolj prekrškov, da je končala za zapahe. Zgodilo se je v Auburn Townshipu v državi Ohio.


 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493