Zadovoljna.si
Godley je prestopil mejo dobrega okusa ...

Novice

VIDEO: Nekateri bi naredili vse, da bi jih opazili

Z.N.
24. 09. 2011 08.36
1

Na prvi izmed avdicij ameriškega X Factorja je žirijo presenetil 43-letni Geo Godley, bloger, ki se je predstavil s svojo avtorsko pesmijo Mr. Stud. Kljub temu da njegovo petje ni bilo ravno balzam za ušesa, to ni bila edina zadeva, zaradi katere so žiranti ostali odprtih ust. Ob refrenu pesmi se je tako razvnel, da je odpel hlače in pokazal 'bingeljna'.

Godley je prestopil mejo dobrega okusa ...
Godley je prestopil mejo dobrega okusa ...FOTO: YouTube

Čeprav se je v prvi epizodi ameriške različice šova X Factor predstavilo kar nekaj posebnežev, nihče med njimi ni bil deležen tolikšne pozornosti kot Geo Godley, ki je na oder prišel oblečen v nekoliko nenavadna oblačila. "Določeni kandidati so se predstavili in izstopali le v tem, da so bili posebnega videza, a pri njem je bil to komaj začetek," pišejo ameriški mediji: "Prva misel pri članih žirije je namreč bila, da je pač nekoliko posebnega videza, a da mogoče v sebi skriva kak izjemen talent, glede na to, da je povedal, da je avtor več pesmi – besedil in aranžmajev." Ko so člani žirije slišali njegovo avtorsko pesem Mr.Stud, so bili zgroženi, saj je pokazal vse prej kot pevski talent. Toda to še ni bilo vse. Ob prepevanju refrena je Godley nenadoma odpel hlače, jih slekel in pokazal veliko preveč.

X Factor: Geo Godley - 3
X Factor: Geo Godley - 3 FOTO: YouTube
Člani žirije Simon Cowell, L.A. Reid, Paula Abdul in Nicole Scherzinger so bili šokirani – Nicole kar ni mogla zajeti sape, moška predstavnika sta ostala odprtih ust, Paula pa je zapustila prizorišče in dejanje označila za ogabno in šokantno, medtem ko je L.A. Reid zahteval, da ga odstranijo iz stavbe. V tujih medijih so nato še komentirali, da bi se morali tekmovalci, čeprav želijo izstopati in uživati v svojih nekaj minutah slave, vseeno zavedati, da nastopajo v družinskem šovu.

Godley se je na avdiciji predstavil kot pisec pesmi, glasbeni producent in izvajalec. S petjem naj bi se začel ukvarjati že v osnovni šoli, nato pa se učil igranja klavirja in drugih glasbenih instrumentov. "Na tem tekmovanju sem pripravljen storiti vse za zmago," je povedal pred nastopom. A da bo šel tako daleč, ni pričakoval nihče.

Paula je sredi nastopa zapustila prizorišče.
Paula je sredi nastopa zapustila prizorišče.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493