Zadovoljna.si
Dekle je z očetom nekaj časa še opazovalo otroka na pločniku, nato so vsi trije z mamo pobegnili.

Novice

VIDEO: Neverjeten dogodek na ulici

Z.M.
29. 10. 2012 14.22
30

Čeprav se zdi neverjetno, posnetek dokazuje, da je mlada Turkinja rodila, medtem ko se je s starši sprehajala po ulici. Šokirana je novorojenčka pustila kar na cesti, nato se je na prizorišče pripeljala policija. Poglejte video!

Dekle je z očetom nekaj časa še opazovalo otroka na pločniku, nato so vsi trije z mamo pobegnili.
Dekle je z očetom nekaj časa še opazovalo otroka na pločniku, nato so vsi trije z mamo pobegnili.FOTO: YouTube
Policija je prihitela na kraj poroda in na tleh našla novorojenčka.
Policija je prihitela na kraj poroda in na tleh našla novorojenčka. FOTO: YouTube

Posnetek, ki ga je pred dnevi objavila televizija CCTV, prikazuje mlado nosečnico, ki se s starši sprehaja po ulici v Istanbulu, nato se nenadoma ustavi in nekaj pade ven iz nje. Izkazalo se je, da je mladenka iznenada rodila, šokirani starši pa so nekaj časa še strmeli v novorojenčka, nato so vsi trije pobegnili.

Otrok jo je šokiral

Na otrokovo srečo je vse skupaj opazoval naključni mimoidoči, ki je o dogodku takoj obvestil policijo in rešilca. Kljub travmatični izkušnji je otrok padec preživel, pozneje pa so odkrili tudi mlado mamico, ki je policiji priznala, da je otroka rodila na ulici. "Nekaj je padlo iz mene. Najprej sem mislila, da gre za kri, niti pomislila nisem, da gre za otroka," je povedalo dekle. Poglejte video tega bizarnega poroda.

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416