Zadovoljna.si
Paris in Ukrajinka - 1

Novice

VIDEO: Ups! Gola Ukrajinka zasenčila Paris Hilton

Z.N.
15. 09. 2011 11.42
10

Na tiskovni konferenci ameriške starlete Paris Hilton v Kijevu je navzoče presenetila ukrajinska svetlolaska, ki je pred kamerami in fotoaparati odvrgla cunjice in pokazala svoje prsi. Kot poročajo, je bil to del protesta aktivistk Femen.

Paris je bila v zadregi.
Paris je bila v zadregi.FOTO:
Tiskovne konference Paris Hilton se bo večina navzočih verjetno še kar nekaj časa spominjala. A bolj kot Paris in njena predstavitev bo številnim v spominu ostala pogumna Ukrajinka, ki je vpričo vseh odvrgla obleko in pokazala prsi. Kot pišejo tuj mediji, naj bi šlo za Alexandro Shevchenko, članico ukrajinske aktivistične skupine Femen. Svetlolaska naj bi prsi pokazala v znak protesta proti prostituciji v ukrajinski modni industriji. Femen je sicer ena najbolj znanih protestnih skupin v Ukrajini, ki je postala svetovno znana po tem, da njene pripadnice skoraj vedno protestirajo zgoraj brez. Skupina bi rada kot politična stranka nastopila celo na volitvah.
Ukrajinka se je slekla v znak protesta.
Ukrajinka se je slekla v znak protesta.FOTO:

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493