Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Policija lovi prsato roparko

Z.N.
05. 07. 2012 13.09
8

Avstralska policija se ukvarja s prav posebnim primerom. Iščejo prsato svetlolaso žensko, ki se je z neznanim moškim pripeljala na bencinsko črpalko, nato pa oblečena v kratek top z nožem grozila prodajalcu in nato z večjo vsoto denarja zbežala iz prodajalne. Poglejte, kaj so ujele nadzorne kamere!

Okoli 12.30 je v prodajalno v kraju Arundel v Avstraliji vstopilo dekle, ki je z nožem grozilo prodajalcu in od njega zahtevalo denar. Primer je pritegnil pozornost širše javnosti predvsem zato, ker je roparka med akcijo precej očitno razkazovala svoje oprsje. Svetlolasko, ki je policija še vedno ni uspela identificirati, so mnogi označili za najbolj seksi roparko.

Ženska na akcijo očitno ni bila najbolj pripravljena. "Imela je razkrit obraz, pri tem pa niti ni pazila, da bi se obrnila od varnostne kamere. Imela je sicer rokavico, a le na roki, v kateri je držala nož, s katerim je grozila prodajalcu. Roko, s katero se je oprijemala pulta in drugih stvari, je imela golo, tako da je na pultu in na drugih stvareh pustila svoje prstne odtise," poročajo tuji mediji. Da je ženska med ropom napravila kar nekaj napak, je razvidno tudi s posnetka. Kot pravijo na policijski postaji v Arundelu, jo bodo zaradi vseh teh napak, ki jih je storila, najverjetneje kmalu prijeli. Avstralski mediji še pišejo, da dekle očitno ni dovolj dobro razmislilo, kako se lotiti ropa, poleg tega pa še dodajajo, da je bujno oprsje zagotovo ne bo rešilo pred roko pravice.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493