Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Vojvodinja Cambriška bo pomagala dobrodelnim organizacijam

Z.N.
06. 01. 2012 12.45
0

Kate Middleton se po poroki z britanskim princem Williamom posveča tudi dobrodelnosti. Postala bo pokroviteljica v kar petih organizacijah, ki se ukvarjajo s pomočjo ljudem z različnimi oblikami odvisnosti, s pomočjo otrokom in mladim, pa tudi z umetnostjo.

Kate Middleton bo aktivna članica v kar petih organizacijah, in sicer v organizaciji Action on addiction, ki zagotavlja podporo odvisnikom in njihovim družinam, The National Portrait Gallery, East Anglia's Children Hospices, The Art Room in Zvezo tabornikov. Kot so še sporočili iz kraljeve palače St. James, se je Middletonova sama odločila, v katerih organizacijah bo sodelovala. "Nabor organizacij odraža njene osebne interese, ljubezen do umetnosti, zgodovine, aktivnosti na prostem in njeno pripravljenost pomagati ljudem v stiski, še posebej otrokom," so še dodali.

Bila je navdušena tabornica

Kate je diplomirala iz umetnostne zgodovine, zato njena odločitev, da bo sodelovala pri The National Portrait Galler, v kateri je shranjenih kar 11.300 del in The Art Room ter East Anglia's Children Hospices, ni bila veliko presenečenje, saj si Kate želi umetnost približati otrokom in čim večim ponuditi možnost izobraževanja. Kate je na seznam organizacij, v katerih želi biti dejavna, dodala Zvezo tabornikov, to pa predvsem zato, ker je bila tudi sama kot otrok navdušena tabornica. Kot prostovoljka bo delala z otroki, starimi med 6 in 10 let, sprva v predelu Severnega Walesa, kjer živi s princem Williamom. Učila jih bo o nudenju prve pomoči in jim pomagala kuhati. Glavna v Zvezi tabornikov je kraljica.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493